دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳

فعالان علوم و فناوری اعصاب گرد هم آمدند تا راه كارهای نوآورانه برای درمان بیماری ها را ارائه كنند
 
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهمین كنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی به عنوان بزرگ ترین رویداد هم اندیشی علمی كشور در حوزه علوم اعصاب، گشایش یافت.

این همایش با حضور سیدكمال خرازی مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و تعداد زیادی از محققان، متخصصان و دانشجویان از مراكز علمی و آموزشی داخل كشور و چند پژوهشگر و صاحب نظر حوزه علوم اعصاب از كشور های مختلف، در بستری مجازی آغاز به كار كرد.

محمدتقی جغتایی رییس این كنگره با تشریح جایگاه و اهمیت حوزه علوم اعصاب و علوم اعصاب شناختی گفت: در یك دهه اخیر مطالعات و تحقیقات گسترده ای در سطح بین المللی در حوزه علوم اعصاب آغاز شده است.

جغتایی با اشاره به این كه كشورمان با پشت سر گذاشتن دیگر كشور های منطقه، در حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی پیشتاز است، گفت: اقدامات كشور های جهان در حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی به سرعت در حال گسترش است و فرصت های زیادی نیز در حوزه علوم اعصاب به وجود آمده است.

وی با بیان این كه ایران در این حوزه با تلاش دانشمندان، محققان، متخصصان و دانشجویان در رتبه نخست كشور های منطقه جای دارد ادامه داد: با توجه به برنامه های وسیع تحقیقاتی و مطالعاتی در سطح جهانی در حوزه دانش علوم اعصاب و علوم شناختی، كسب موفقیت های هر چه بیشتر برای بهره گیری موثرتر از این حوزه ها در درمان بیماری ها و اختلالات عصبی در داخل كشورمان نیازمند حمایت و سرمایه گذاری جدی است.

جغتایی ضمن درخواست حمایت و سرمایه گذاری هر چه بیشتر از حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی در كشور، گفت: در این كنگره كه به مدت سه روز ادامه دارد، موضوعاتی از جمله نقشه برداری مغز، علوم اعصاب محاسباتی، بیماری های زوال عقل و صرع، تحریكات مغزی، نوروتكنولوژی، اختلالات ناشی از ضایعات مغزی، نوروژنتیك، توانبخشی شناختی در سالمندان و نیز بیماری كرونا و تاثیر آن بر سیستم عصبی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار می گیرد.
منبع خبر:
دانشجو
   تاریخ: ۱۴:۰۱ - ۰۳/۱۰/۱۴۰۰   بازدید: ۱۹۶