دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳

مركز «مثبت زندگی» برای مددجویان پردیس راه اندازی شد
 
تهران- ایرنا- رئیس اداره بهزیستی شهرستان پردیس گفت: برای كاهش مراجعات مددجویان به اداره بهزیستی مركز «مثبت زندگی» در خیابان سپاه شهر بومهن با ارائه خدمات الكترونیك راه اندازی شده است.
مركز «مثبت زندگی» برای مددجویان پردیس راه اندازی شد تهران- ایرنا- رئیس اداره بهزیستی شهرستان پردیس گفت: برای كاهش مراجعات مددجویان به اداره بهزیستی مركز «مثبت زندگی» در خیابان سپاه شهر بومهن با ارائه خدمات الكترونیك راه اندازی شده است.

«ابوالفضل كرمانی» روز دوشنبه در نشست خبری كه به مناسبت دهه فجر برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح مراكز «مثبت زندگی» در دوران همه گیری كرونا برای پاسخگویی سریع به مدد جویان در فضای مجازی و در راستای برنامه دولت الكترونیك اجرایی شده است.

وی با اشاره به اجتماع محور و خانواده محور بودن این طرح، اظهار داشت: مراكز مثبت زندگی در محلاتی كه مدد جویان بیشتری سكونت دارند راه اندازی می شود و به مدد جویان آموزش لازم برای استفاده الكترونیك از خدمات داده می شود و پایش پرونده ها در فضای مجازی و سركشی مستمر از مدد جویان یكی از وظایف مدد یاران در این طرح است.

رئیس اداره بهزیستی با بیان اینكه مجموعه بهزیستی دارای 4 معاونت است، اظهار داشت: توانبخشی به معلولان، امور اجتماعی زنان سرپرست خانواده، پیشگیری از اعتیاد و معلولیت و مشاركت های مردمی كه بر ایجاد اشتغال و توانمند سازی فعالیت دارد، 4 معاونت اصلی ما در بهزیستی است.

كرمانی گفت: در حوزه توان بخشی شهرستان پردیس 1348 پرونده داریم كه از این تعداد 430 نفر از آنها مستمری بگیر هستند و در بخش زنان سرپرست خانواده، 67 پرونده داریم.

وی افزود: برخی از واحدهای فازهای 8 و 11 به زنان سرپرست خانواده واگذار شده كه پی از بارگذاری كامل جمعیتی مسكن مهر پردیس پرونده های ما افزایش خواهد یافت و ما برای رسیدگی به پرونده هایی كه به مجموعه اضافه خواهد شد، آماده هستیم.

رئیس اداره بهزیستی با بیان اینكه 214 بیمار بستری در كمپ های ماده 15 داریم، اظهار داشت: 10 كمپ مجاز در شهرستان فعال هستند و تعداد زیادی كمپ غیر مجاز نیز در شهرستان فعالیت دارد كه با هماهنگی دادستانی برای بازرسی، اخطار و پلمب كمپ های غیر مجاز برنامه ریزی شده است.

كرمانی گفت: كمپ های مجاز پاسخگوی نیاز شهرستان هستند و نیازی به راه اندازی كمپ جدید در شهرستان نیست.

وی با تاكید بر اهیمت توانمند سازی مدد جویان، اظهار داشت: مهارت آموزی و توانمند سازی هدف اصلی سازمان برای مدد جویان است و در این راستا با هماهنگی اداره فنی و حرفه ای آموزش مدد جویان، دریافت مدرك، استفاده از تسهیلات اشتغال و همراهی با مدد جویان برای اشتغالزایی در دست اقدام و اجرا است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان پردیس گفت: برخی از مدد جویان ما از شرایط برابر با افراد جامعه برخوردار نیستند، شیب تند خیابان های پردیس و بومهن، مانع جدی برای تردد مدد جویان معلول در سطح شهرستان است.

كرمانی با بیان اینكه در حوزه اشتغال تهدید كرونا را به فرصت تبدیل كردیم، اظهار داشت: با گسترش مشاغل خانگی تاكنون بیش از 40 نفر از مدد جویان و زنان سرپرست در بخش تولید ماسك و بسته بندی مشغول به كار شدند تا با استقلال اقتصادی روی پای خود بایستند و دیگر نیازی به كمك های مالی بهزیستی نداشته باشند.

وی گفت: بر اساس آمار 214 بهبود یافته از اعتیاد در كمپ های شهرستان حضور دارند و كمپ هایی كه برای بهبود یافتگان اشتغال ایجاد كنند، امتیازات ویژه ای از سوی اداره بهزیستی برای ادامه كار داده می شود.

رئیس اداره بهزیستی ادامه داد: اشتغال مانع جدی بازگشت بهبود یافته به اعتیاد است و اگر معتادی پس از اتمام دوره بهبودی حمایت خانواده و شغل نداشته باشد دوباره به جای اول باز می گردد.

كرمانی گفت: توانمند سازی و استقلال اقتصادی دو هدف اصلی سازمان برای مدد جویان، زنان سرپرست و بهبود یافتگان است تا بتوانند بهتر از قبل با جامعه ارتباط برقرار كنند.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود 300 هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب ها
- شهرستان پردیس
- مستمری مددجویان
- سازمان بهزیستی كشور
منبع خبر:
ایرنا
   تاریخ: ۲۲:۰۵ - ۱۳/۱۱/۱۳۹۹   بازدید: ۱۳۶