دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳

گسترش همكاری دانشگاه علوم توانبخشی و شبكه ملی توانبخشی
 
تفاهم نامه همكاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شبكه ملی توانبخشی كشور به امضای دكتر حمیدرضا خانكه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و دكتر نسبی طهرانی، رئیس هیات مدیره شبكه ملی توانبخشی كشور رسید.
گسترش همكاری دانشگاه علوم توانبخشی و شبكه ملی توانبخشی به گزارش ایسنا، دكتر خانكه، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن امضای این تفاهم نامه، در نشست مشترك اداره كل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، شبكه ملی توانبخشی كشور و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، آمادگی همكاری های مشترك آموزشی و پژوهشی دانشگاه با انجمن ها و تشكل های غیردولتی عضو شبكه ملی توانبخشی كشور را اعلام كرد.

وی ضمن عرض تبریك به مناسبت فرارسیدن دهه مبارك كرامت و ولادت حضرت معصومه (س) و با تشكر از دكتر فلاحی، رئیس دبیرخانه مشاركت های اجتماعی این دانشگاه كه همیشه منشاء خیر بوده است، گفت: هیچ دولتی نمی تواند ادعا كند كه بدون كمك مردم و تشكل های مردم نهاد (NGO)، موفق خواهد شد.

دكتر خانكه تصریح كرد: اگر بخواهیم كشور توسعه یافته ای داشته باشیم، این با حضور مردم امكانپذیر خواهد بود، مانند طرح شهید سلیمانی كه با مشاركت مردم توانست از گروه های آسیب پذیر جامعه حمایت كند.

وی با اشاره به اینكه شكل گیری شبكه ملی توانبخشی كشور، تفكر پیشرفته ای بوده كه در دیگر كشورهای دنیا نیز اجرا شده است، افزود: همیشه مركزیت دادن به مجموعه ای از نهادها كه سبب تجمیع در نیازها و تجمیع در قدرت شود، نتیجه بهتری داشته است.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با معرفی كوتاهی از امكانات آموزشی، تحقیقاتی و مراكز درمانی تابعه این دانشگاه، تاكید كرد: همه این امكانات در اختیار بیماران و نیازمندان جامعه است كه بخشی از آنان تحت پوشش حمایت های انجمن ها و تشكل های مردم نهاد هستند.

دكتر خانكه به عدم حمایت بیمه ها از خدمات توانبخشی و تامین وسایل توانبخشی مورد نیاز اشاره كرد و گفت: برای ارائه خدمات و یا تامین تجهیزات توانبخشی، باید هزینه آنها را از مردم بگیریم و یا از درآمدهای دانشگاه استفاده كنیم كه آن هم ظلم به بخش های دیگر است.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: از 27 سال گذشته در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مشغول خدمت هستم و كمتر از یك سال است كه مسئولیت این دانشگاه را بر عهده دارم و خیلی خوب عرصه های توانبخشی را می شناسم و با توجه به نیاز اقشار مختلف مردم، پیشنهاد ادغام این خدمات در شبكه بهداشتی كشور را مطرح كردم تا برخی از اختلالات، در همان ابتدا شناسایی شود و با پیشگیری و یا درمان های اولیه، به مرحله ای نرسند كه نیازمند صرف هزینه بیشتر شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دكتر خانكه تصریح كرد: دانشگاه ثروتمندی نیستیم، ولی پای تعهدات خودمان هستیم و دانشگاه با تمام امكانات آموزشی، پژوهشی و درمانی خود، در خدمت انجمن ها و تشكل های غیردولتی حامی بیماران و شبكه ملی توانبخشی كشور است.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۱۳:۴۸ - ۲۷/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۲۱۲