دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳

مهمترین اقدامات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی 9 ماه گذشته
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مهمترین اقدامات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی 9 ماه گذشته

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مهمترین اقدامات این معاونت طی 9 ماه گذشته كه از قبول مسئولیت ریاست دانشگاه توسط دكتر حمیدرضا خانكه می گذرد را اعلام كرد.

دكتر مهرداد فرخی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در این معاونت، گفت: از آذر ماه سال گذشته (99) با تلاش بسیار و جذب منابع ، تلاش شد تا پروژه های دانشگاه در مناطق مختلف شهر تهران كه بدلیل كمبود یا نبود منابع مالی، تعطیل یا متوقف شده بود، مجددا فعالیت خود را آغاز كنند.

وی افزود: پیش از بازگشایی كارگاه احداث بیمارستان اخوان بعد از 15 ماه تعطیلی و شروع به كار مجدد پیمانكار، نسبت به اخذ موافقت نامه از سازمان برنامه بودجه كشور جهت تبدیل كلینیك توانبخشی اخوان به بیمارستان توانبخشی 100 تختخوابی، تغییر كل نقشه های كلینیك توانبخشی اخوان به بیمارستان توانبخشی 100 تختخوابی و تهیه نقشه های اجرایی جهت برگزاری مناقصه تكمیل بیمارستان، انتخاب مشاور جهت اخذ كمیسیون ماده 23 به منظور تهیه طرح توجیهی احداث بیمارستان 100 تختخوابی توانبخشی اخوان اقدام شد.

معاون توسعه مدیریت دانشگاه ادامه داد: سپس با اخذ اعتبار 30 میلیارد ریالی از طریق حوزه عمرانی وزارت بهداشت در آذرماه و تخصیص بودجه 60 میلیارد ریالی در دی ماه سال گذشته از طریق سازمان برنامه و بودجه كشور، و تامین اعتبار و پرداخت مطالبات گذشته و اخذ تعهد از شركت پیمانكار مبنی بر تكمیل اسكلت سازه مربوط به قرارداد سال 1395 ، فعالیت پروژه بیمارستان توانبخشی اخوان از سر گرفته شد.

بگفته دكتر فرخی، " پیگیری و مكاتبه برای اخذ اعتبار 80 میلیارد ریالی، جهت تكمیل مرحله فعلی پروژه كلینیك یافت آباد و پیشرفت فیزیكی 5 درصدی آن " ، " هماهنگی و پیگیری از حوزه فنی و عمرانی وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه برای تامین اعتبار 40 میلیارد ریالی جهت فعالیت عمرانی پروژه كلینیك یافت آباد " و " هماهنگی جهت تخصیص اعتبار 300 میلیارد ریالی از وزارت بهداشت به منظور تكمیل بخش ایثار در مركز روانپزشكی رازی " نیز طی ماه های اخیر انجام شد.

معاون توسعه مدیریت دانشگاه با اشاره به لزوم گسترش خدمات كلینیك پزشكی - توانبخشی نظام مافی با توجه به نیاز منطقه، و كمبود فضای فیزیكی این كلینیك، گفت: به منظور توسعه فضای فیزیكی كلینیك نظام مافی، با دریافت خدمات مشاوره فنی، نقشه توسعه فضای فیزیكی و افزایش بنای كلینیك آماده و برای تخصیص اعتبار از موقوفه مرحوم نظام مافی ارائه شد.

وی همچنین، " اجرای عملیات بازسازی و تعمیرات ساختمان های بیمارستان های روانپزشكی رازی و توانبخشی رفیده، انتخاب مشاور جهت تهیه طرح خط انتقال گاز اصلی بیمارستان روانپزشكی رازی و برگزاری جلسه جهت تایید نقشه و برنامه فیزیكی بیمارستان جدید 549 تختخوابی جنرال رازی با مشاور پروژه و دفتر فنی وزارت بهداشت "، را از دیگر فعالیت های واحد طرح های عمرانی دانشگاه طی ماه های اخیر عنوان كرد.

دكتر فرخی، بازسازی و آماده سازی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه را از دیگر برنامه های اجرا شده این معاونت ذكر كرد و افزود: در پائیز سال گذشته برای تحویل و آماده سازی خوابگاه جدید دانشگاه، به مشكلاتی با مالك قبلی و فروشنده ملك روبه رو شدیم كه با تلاش و پیگیری بسیار، این ملك به تصرف در آمد و نسبت به احداث و افزایش 10 اتاق و تاسیسات مورد نیاز فضای خوابگاهی تا قبل از افتتاح توسط معاون دانشجویی وزارت بهداشت، اقدام شد.

وی همچنین گفت: همزمان با " تهیه نقشه طبقات خوابگاه فردوس جدید، انعقاد قرارداد جهت استانداردسازی كل آسانسورهای خوابگاه های دانشجویی، تهیه نقشه رقومی جهت اخذ سند تك برگی ساختمان های خوابگاه حضرت زینب (س)، حضرت معصومه (س)، امام حسن (ع)، حضرت فاطمه (س)، و زمین خوابگاه دادمان و كلینیك توانبخشی یافت آباد "، تعمیرات ساختمان های خوابگاه های دانشجویی نیز انجام شد.

وی اظهار داشت: معاونت توسعه، در آذرماه سال گذشته و همزمان با رسیدگی به پروژه های خارج از دانشگاه، توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه را در دستور كار خود قرار داد و جهت تحقق این هدف و با پیگیری بسیار، موفق به اخذ موافقت نامه جهت توسعه و احداث فضاهای آموزشی و پژوهشی از سازمان برنامه و بودجه به مساحت 13 هزار و 300 مترمربع در داخل ستاد دانشگاه شد.

دكتر فرخی افزود: ضمن آنكه نسبت به انجام مطالعات و پیگیری جهت تهیه طرح جامع و برنامه ریزی به منظور توسعه فضاهای فیزیكی و مناسب سازی ساختمان های ستاد مركزی دانشگاه و همچنین، توسعه فضاهای آموزشی و كمك آموزشی جهت پدافند غیرعامل با دریافت تاییدیه زیست محیطی اقدام شد.

وی همچنین، ادامه داد: طی ماه های اخیر، با توجه به نیاز گروه های آموزشی و درخواست مدیران گروه ها برای مناسب سازی فضای فیزیكی گروه ها، تعمیرات و بازسازی كلاس های درس و برخی از گروه های آموزشی دانشگاه و انعقاد قرارداد جهت استانداردسازی كل آسانسورهای ستاد مركزی دانشگاه، انجام شد.

معاون توسعه مدیریت با اشاره به معوقه های پرسنلی در پائیز سال گذشته بلحاظ احكامی كه باید صادر می شد و پرداختی هایی كه به دلیل كمبود منابع، عقب افتاده بود، از تلاش همكاران خود در تامین منابع و اجرای صدور احكام و پرداخت معوقات به كاركنان گفت.

دكتر فرخی در این ارتباط، به عملكرد مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی اشاره كرد كه صدور احكام فوق العاده جذب و فوق العاده ویژه اعضای هیات علمی و فوق العاده ویژه كاركنان دانشگاه و مراكز تابعه و اصلاحیه احكام بر اساس بخشنامه در جهت رفع كاهش ناشی از اجرای بند الف جزء (1)، صدور احكام همسان سازی كاركنان قراردادی و احكام تغییر ضریب 1400 كلیه پرسنل دانشگاه و احتساب سنوات خدمت پرسنل از تاریخ 97/1/1 ، از آن جمله است.

وی افزود: صدور حكم بازنشستگی پرسنل قراردادی و رسمی دانشگاه و مراكز ، برقراری حقوق وظیفه بازنشستگان فوت شده برای ورثه آنها به تعداد 16 مورد، بارگذاری مدارك همكاران ایثارگر بازنشسته در سایت بازنشستگان و بارگذاری گروه های تشویقی همكاران بازنشسته از سال 1396 به قبل در سایت بازنشستگان، طی این مدت انجام شد.

" برگزاری دوره های آموزشی الكترونیكی، انجام امور ارزیابی عملكرد الكترونیكی كاركنان سال 1400 و 1401، تصویب ساختار دانشگاه در سامانه های ساختارهای كشور، تصویب بازطراحی تشكیلات گروه های آموزشی دانشكده های دانشگاه، انجام امور مربوط به اطلاعات تكمیلی تشكیلات تفصیلی دانشگاه و مراكز تابعه، تعیین تكلیف نیروهای غایب، ساماندهی نیروهای شركتی دانشگاه و اعلام سنوات كاركنان قراردادی سال 99 به امور مالی جهت پرداخت " نیز از دیگر اقداماتی بود كه توسط دكتر فرخی بیان شد.

معاون توسعه مدیریت دانشگاه افزود: طی ماه های اخیر، همه فعالیت های این معاونت با نظارت كارشناسان وزارت بهداشت برای سال 1400 تدوین و ویرایش شد، ضمن آنكه مستندات اعتبار سنجی معاونت توسعه، آپلود مستندات در سایتهای مخصوص خود تهیه ، و بارگذاری مستندات معاونت توسعه در سامانه hop انجام شد.

وی همچنین " بررسی و ارسال تجارب همكاران دانشگاه به وزارت متبوع جهت داوری، استخدام قرارداد كارمعین از محل آزمون 99/7/24 وزارت بهداشت به تعداد 34 مورد و استخدام پیمانی از محل آزمون مورخ 99/11/24 وزارت بهداشت به تعداد 133 نفر جهت بكارگیری در دانشگاه و مراكز تابعه، و اقدامات لازم در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی كاركنان ایثارگر پیمانی- طرحی- قراردادی- شركتی دانشگاه و مراكز تابعه " را از فعالیت های ماه های اخیر خواند.

معاون توسعه مدیریت دانشگاه، پشتیبانی مدیریت امور رفاهی دانشگاه در این دوران سخت كرونایی را ارزشمند خواند و گفت: " انعقاد قرارداد بیمه تكمیلی درمان دی، ثبت نام و انجام امور مربوط به آن، انعقاد قرارداد و استفاده از تسهیلات شركت پایا گستر و فروشگاه های پوشاك و مواد غذایی، باغ گیاه شناسی و سالن های سینما و تئاتر، ثبت نام و انجام كلیه امور مربوط به تسهیلات بانك رفاه و انعقاد قرارداد با بانك قرض الحسنه مهر ایران جهت خرید اقساطی كالا، صدور بیش از 300 حواله توزیع و مصرف " از فعالیت مدیریت پشتیبانی و رفاهی طی ماه های اخیر بود.

وی با اشاره به فعالیت هایی كه در جهت پیشگیری از شیوع بیماری در میان كاركنان دانشگاه و مراكز تابعه، انجام شد، " تمركز خرید مواد ضد عفونی جهت جلوگیری از انتقال بیماری كرونا، صدور بیش از 150حواله خرید، دریافت بیش از 10 قلم مواد ضدعفونی و مقابله با ویروس كرونا، تحویل مواد ضد عفونی به ستاد دانشگاه و مراكز تابعه جهت مبارزه و جلوگیری از ویروس كرونا " را از جمله این فعالیت ها ذكر كرد.

همچنین " برگزاری 11 جلسه مناقصه جهت انعقاد قرارداد با پیمانكاران، انعقاد بیش از 20 قرارداد در ستاد دانشگاه و معاونت ها، برگزاری بیش از 8 جلسه كمیسیون ماده 94 و رسیدگی به اختلاف پیمانكاران و برگزاری 15 جلسه كمیته فنی بازرگانی مناقصات " ، از دیگر اقدامات هشت ماه اخیر این بخش بود.

دكتر فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه، با اشاره به كمبود منابع مالی و مشكلاتی كه از این بابت در روند اجرای پروژه ها و پرداختی به كاركنان در پائیز سال گذشته وجود داشت، عملكرد مدیریت برنامه ریزی و بودجه طی 9 ماه اخیر را راهگشا در اجرای برنامه ها ذكر كرد.

وی در این خصوص گفت كه " پیگیری و دریافت تخصیص اعتبارات عمومی از سازمان برنامه و بودجه و خزانه به میزان 101 درصد، دریافت 100درصد تخصیص اعتبار تملك دارایی سرمایه ای تا پایان دیماه و پیگیری دریافت مانده تخصیص سالانه، اقدام جهت دریافت نقدی یا جابجایی اوراق خزانه تامین فضای آموزشی، پیگیری و دریافت اعتبارات ابلاغی از وزارت بهداشت از محل عمومی و اختصاصی و صندوق توسعه ملی (كارانه - جبران كسری درآمد اختصاصی - سختی شرایط كرونا...) و پیگیری دریافت تخصیص از معاونت آموزشی وزارت بهداشت و ارایه گزارش عملكرد اعتبارات دریافتی به تفكیك حواله " طی پنج ماه پایانی سال گذشته انجام شد.

دكتر فرخی همچنین، " به روز رسانی گزارش عملكرد كل اعتبارات دریافتی ابلاغی سال جاری و مانده سنواتی تا دی ماه، تكمیل فرم های سامانه پایش سلامت سازمان برنامه و بودجه بابت سال های 98 و 99 و اصلاح اطلاعات از سال 93تا 97 طبق بودجه تفصیلی، پیگیری تكمیل مستندات كمیسیون ماده 23جهت افزایش فضای آموزشی از دفتر فنی، انجام امور مربوط به اصلاح عملكرد و اطلاعات آماری بودجه تفضیلی سال 1398" را از دیگر فعالیت های مدیریت برنامه ریزی و بودجه دانشگاه طی 9 ماه اخیر ذكر كرد.

وی افزود: " انجام امور مربوط به برآورد اعتبار مورد نیاز حقوق و مزایا كل پرسنل با احتساب افزایش فوق العاده ویژه تا پایان سال و انجام امور مربوط به برآورد اعتبار مورد نیاز جهت هزینه های ضروری دانشگاه تا پایان سال به همراه درخواست از مراكز و معاونت ها " در سال گذشته انجام شد، ضمن آنكه طی ماه های اخیر، تفاهم نامه مركز تحقیقات ژنتیك و ساختار بودجه (تخصصی كردن حوزه های درمان و آموزش - ژنتیك) اصلاح شد.

وی همچنین از " ایجاد كمیته تخصیص طبق ماده 24 آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه جهت تخصیص ضابطه مند منابع و جلوگیری از انحراف بودجه ای مراكز و معاونت ها، اخذ اعتبار لازم برای پروژه یافت آباد و جذب اعتبار سایر منابع از سازمان برنامه و بودجه برای اجرای دیگر برنامه های دانشگاه " گفت.

معاون توسعه مدیریت دانشگاه همچنین به تلاش كادر درمان در بیمارستان ها و كلینیك های تابعه دانشگاه در دوران كرونا و لزوم پشتیبانی مالی دانشگاه از آنان در این دوران اشاره كرد و گفت كه مدیریت مالی دانشگاه طی 9 ماه گذشته تمام تلاش خود را برای پرداخت بموقع و سریع منابع مالی اختصاصی به كاركنان صرف كرد.

دكتر فرخی در خصوص عملكرد مدیریت مالی طی 9 ماه گذشته گفت: " پرداخت كارانه پرسنل خدوم بیمارستان های روانپزشكی رازی و توانبخشی رفیده، و كلینیك های اسماء و نظام مافی تا پایان سال 1399 به صورت قطعی و در صورت تكمیل فرایند محاسباتی در بیمارستان های رازی و رفیده تا پایان خرداد 1400 " از جمله فعالیت های این بخش است.

بگفته وی، " پرداخت پاداش سختی كار پرسنل درگیر با كرونا تا پایان سال 1399، فوق العاده ویژه پرسنل دانشگاه، فوق العاده جذب اعضای هیات علمی همراه با مابه التفاوت آن از ابتدای سال و همچنین، پرداخت طرح تمام وقت جغرافیایی اعضای محترم هیات علمی تا پایان سال 1399 و حق التدریس اعضای هیات علمی تا پایان نیم سال دوم سال 99 ، پرداخت كمك هزینه رفاهی به پرسنل دانشگاه، پرداخت مقرری دانشجویان دكتری و دستیاری و هزینه های عمرانی و جاری دانشگاه و مراكز تابعه " طی ماه های اخیر انجام شد.

دكتر فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه، ورود ویروس كووید 19 به كشورمان، تعطیلی دانشگاه ها در كل كشور، و برگزاری كلاس های مجازی برای دانشجویان را آغاز فصل جدیدی در فعالیت های واحد فناوری اطلاعات دانشگاه و حمایت بیش از پیش این واحد از تمام فعالیت های آموزشی و پژوهشی ذكر كرد كه در عین حال، سبب رشد و تقویت زیرساخت های این بخش شد.

وی در همین راستا و در بیان عملكرد واحد فناوری اطلاعات طی 9 ماه گذشته گفت: " افزایش پهنای باند اینترانت بیمارستانهای رازی و رفیده از 20 به 50 ، افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه بدون پرداخت هزینه بیشتر، كاهش منابع مصرفی ماشین های مجازی بدلیل كمبود منابع سخت افزاری در راستای افزایش كیفیت آموزش مجازی، و تهیه زیر ساخت ها و پشتیبانی از برگزاری كلاس های مجازی آموزش دانشگاه " در این مدت انجام شد.

دكتر فرخی همچنین به " یكپارچه سازی قرارداد سیستمهای اطلاعات بیمارستانی طبق قوانین وزارت بهداشت، برگزاری آزمون مجازی پایان ترم از طریق سامانه فرادید، برگزاری كارگاه امنیت اطلاعات، برگزاری كارگاه آموزشی سامانه فرادید برای اساتید، برگزاری كارگاه آموزشی اتوماسیون اداری برای واحد حراست دانشگاه، برگزاری تمامی وبینارها و ویدئوكنفرانس های دانشگاه، راه اندازی حواله الكترونیك برای مدیران جدید دانشگاه و راه اندازی نرم افزار خبرنامه الكترونیك برای روابط عمومی دانشگاه " ، به عنوان بخش دیگری از عملكرد واحد فناوری اطلاعات اشاره كرد.

برای مشاهده گزارش تصویری از فعالیت های عمرانی دانشگاه طی 9 ماه اخیر، روی عبارت زیر كلیك بفرمایید.

گزارش عمرانی

انتهای پیام/

تنظیم گزارش : نعیمی پور
   تاریخ: ۱۷:۱۸ - ۲۶/۰۵/۱۴۰۰   بازدید: ۱۶۲