دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳

وب دا - رییس مركز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان؛ متخصصین طب اورژانس، پزشكان خط مقدم حوادث و اثرگذار
 
رییس مركز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان، همزمان با روز جهانی طب اورژانس بر اهمیت توجه هرچه بیشتر نسبت به وضعیت متخصصین طب اورژانس، پزشكان خط مقدم حوادث و اثرگذار تاكید كرد.
دانشگاه علوم پزشكی گیلان رییس مركز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان؛ متخصصین طب اورژانس، پزشكان خط مقدم حوادث و اثرگذار
رییس مركز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان، همزمان با روز جهانی طب اورژانس بر اهمیت توجه هرچه بیشتر نسبت به وضعیت متخصصین طب اورژانس، پزشكان خط مقدم حوادث و اثرگذار تاكید كرد.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشكی گیلان ( وب دا ) ؛ دكتر پیمان اسدی- رییس مركز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان ضمن تبریك روز جهانی طب اورژانس به متخصصین این رشته بر اهمیت توجه هرچه بیشتر نسبت به وضعیت متخصصین طب اورژانس، پزشكان خط مقدم حوادث و اثرگذار تاكید كرد.
دكتر اسدی ضمن عنوان این مطلب كه متخصصین این رشته باید قادر باشند به عنوان عضوی مؤثر از تیم پزشكی با متخصصان رشته های دیگر و نیز نظام اورژانس پیش بیمارستانی همكاری نماید، افزود: طب اورژانس تخصصی Multidisciplinary یا به اصطلاح چند رشته ای است كه به سبب ماهیت و گستردگی دانش آن از كلیه رشته ها، چندین بخش را در بر می گیرد. فعالیت بجا همراه با رویكرد صحیح آن می تواند موجب كاهش بار سایر رشته های پزشكی شود. بنا بر این ضمن داشتن همپوشانی در بسیاری از موضوعات، تداخل عملی با هیچ رشته ای ندارد. متاسفانه بعضا درك نادرست از حیطه و نقش رشته ممكن است قضاوت های ناصوابی را به دنبال داشته باشد كه به سادگی و با تبیین مناسب نقش ها كاملا بر طرف شدنی است و این بیان در طی چند سال عمر این رشته عیناً اثبات شده است.

در ادامه رییس اورژانس پیش بیمارستانی استان گیلان با اشاره به شعار امسال این روز جهانی، ما مراقب شما هستیم، شما نیز مراقب ما باشید، بر اهمیت توجه بر فشارهای روانی و استرس بالای این رشته تاكید كرد و گفت: تعرفه پایین، شیفت های فشرده و ساعات كاری زیاد منجر به ایجاد شرایط سخت برای این رشته شده و تمایل پزشكان را به تحصیل در این رشته كم نموده است. در نهایت كاهش تعداد رزیدنت های طب اورژانس برای جامعه مطمئنا بسیار مشكل زا خواهد بود.

دكتر اسدی در همین راستا اظهار داشت: در همه گیری بیماری كرونا، كادر بهداشت و درمان متحمل سختی های بسیاری شد اما نباید فراموش كرد طب اورژانس شاید بیشتر از حوزه های دیگر متحمل فشار و استرس بود. افراد شاغل در این حوزه از خستگی و فرسودگی شغلی نسبتا زیادی رنج می برند و بسیاری از بخش های اورژانس با كمبود كاركنان مواجه بوده و در نتیجه كیفیت مراقبت های بهداشتی ارائه شده را به خطر می اندازد. هم برای آنها و هم برای بیماران ضروری است كه متخصصان پزشكی اورژانس به آنچه نیاز دارند دست یابند: توجه بیشتر، شناخت بهتر ماهیت كارشان و بهبود شرایط كاری از جمله این موارد است.
منبع خبر:
وب دا
   تاریخ: ۰۹:۰۵ - ۰۷/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۱۵۰