دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳

بستر اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته در استان گیلان فراهم نیست
 
گروه استان ها- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با اشاره به مغفول ماندن اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته در استان گیلان گفت: تا زمانی كه آمار بالای بیكاری در استان كاهش نیابد، حل مشكلات مربوط به اعتیاد نیز به كندی پیش می رود.
بستر اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته در استان گیلان فراهم نیست
گروه استان ها- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با اشاره به مغفول ماندن اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته در استان گیلان گفت: تا زمانی كه آمار بالای بیكاری در استان كاهش نیابد، حل مشكلات مربوط به اعتیاد نیز به كندی پیش می رود. - اخبار استانها -
سرهنگ علی احمدپور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، در تشریح آماری از شمار معتادان متجاهر جمع آوری شده از ابتدای سال تاكنون در گیلان اظهار داشت: پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان امسال 200 نفر از معتادان را از سطح پارك ها به ویژه پارك های شهرستان رشت جمع آوری كرده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینكه آمار بهبودیافتگان در مركز ماده 16 كه مركزی پیشرفته بوده و تحت نظر سازمان بهزیستی و پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار دارد آمار خوبی است گفت: بیش از 60 درصد معتادان این مركز بهبود یافته و به كانون خانواده باز می گردند.

احمدپور خاطرنشان كرد: این در حالی است كه آمار معتادان بهبودیافته در كمپ های ترك اعتیاد ماده 15 كه تعداد آن در استان گیلان زیاد هم است، نسبت به مراكز ماده 16 پایین تر بوده و كمتر از 30 درصد معتادانی كه وارد این مركز می شوند بهبود پیدا می كنند.

شاخص فلاكت گیلان از میانگین كشوری پیشی گرفت/ وقتی نخبگان اقتصادی جایی در تصمیم گیری ها ندارند
استاندار گیلان: مدیران اجرایی قبل از ورود دستگاه قضا نسبت به تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز اقدام كنند
معاون دادگستری گیلان: هزینه ساخت ساز روستایی برای بومیان كاهش می یابد
وی درباره بسترهای اشتغالزایی برای معتادان در گیلان با بیان اینكه اشتغالزایی برای بهبودیافتگان جزو اهدافی است كه در استان گیلان مغفول مانده است افزود: یكی از بهترین و اثرگذارترین راه برای خارج كردن افراد از چرخه اعتیاد بازتوانی روحی و روانی فرد رهایی یافته از اعتیاد است.

احمدپور گفت: از این رو باید پس از سم زدایی معتاد طی پروسه ای یك الی 3 ماهه، بازتوانی روحی و روانی فرد بهبود یافته در دستور كار قرار گیرد كه این مسئله نیز در سایه درگیر كردن فرد بیمار بهبود یافته با كار و مهارت آموزی به او محقق می شود تا دوباره شاهد بازگشت وی به اعتیاد نباشیم.

وی با بیان اشاره به اینكه اشتغالزایی برای معتادان بهبودیافته به طور كامل در گیلان اجرایی نشده است افزود: البته بهزیستی سال گذشته اقدام به راه اندازی یك مركز جامع درمانی در حوزه هایی نظیر پرورش گل و گیاه، آموزش نانوایی، آرایشگری و سفالگری كرد اما این مركز برای كل استان كفایت نمی كند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان ابراز داشت: بنا بر آمار واصله، استان گیلان یكی از استان های با بالاترین نرخ بیكاری در سطح كشور است لذا تا زمانی كه مشكل بیكاری و اقتصاد برطرف نشود حل مشكلات مربوط به اعتیاد نیز به كندی پیش می رود.

احمدپور با تأكید بر اهمیت توجه به اشتغالزایی برای بهبودیافتگان جهت خارج كردن معتاد از چرخه بیماری عنوان كرد: اگر فرد بیمار بهبودیافته مورد حمایت دستگاه های مرتبط قرار گرفته و وام های كم بهره و شرایط اشتغال آسان برای او فراهم شود مطمئناً به چرخه اعتیاد باز نمی گردد.

وی با اشاره به اینكه بیش از 17 دستگاه، متولی مقابله با اعتیاد و حل مشكلات مرتبط با آن هستند گفت: از جمله این دستگاه ها می توان به اداره كل تعاون كار و رفاه اجتماعی، اداره كل ورزش و جوانان، بهزیستی، حوزه بهداشت و درمان و پلیس مبارزه با مواد مخدر و دستگاه قضایی اشاره داشت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان افزود: با وجود این 17 دستگاه اكنون بیشترین حجم كار در راستای مقابله با اعتیاد بر دوش پلیس، بهزیستی و دستگاه قضایی است و این 3 مجموعه به عنوان متولی اصلی مقابله با مواد مخدر مطرح هستند كه این امر نادرست بوده و همه باید پای كار باشند.
منبع خبر:
تسنیم
   تاریخ: ۰۸:۳۲ - ۱۸/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۱۴۴