دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳

اختصاص یك میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشكده علوم رفتاری و سلامت روانی
 
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بازدید از بیمارستان روانپزشكی رازی، ضمن اشاره به اختصاص یك میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشكده علوم رفتاری و سلامت روانی، گفت: انواع فعالیت های آموزشی و پژوهشی در این مركز، می تواند وجهه ای را كه از گذشته های دور برای روانپزشكی رازی (امین آباد) ...
اختصاص یك میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشكده علوم رفتاری و سلامت روانی به گزارش ایسنا، دكتر حمیدرضا خانكه در بازدید سرزده از بیمارستان روانپزشكی رازی، در نشستی با مسئولان این بیمارستان گفت: یك میلیارد تومان برای راه اندازی پژوهشكده علوم رفتاری و سلامت روانی، اختصاص داده می شود.

وی با اشاره به لزوم تدوین برنامه تحول مركز روانپزشكی رازی در كوتاه مدت، میان و درازمدت، افزود: انتظار نیست كه ماموریت مركز روانپزشكی رازی عوض شود، بلكه تنوع و تركیبی از انواع فعالیت های درمانی، آموزشی و پژوهشی باید در مركز آموزشی – درمانی رازی انجام شود و راه اندازی پژوهشكده سلامت روانی، می تواند اولین گام در این راستا باشد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاكید كرد: با توجه به پتانسیل بالای مركز روانپزشكی رازی به لحاظ وجود متخصصان بنام و رزیدنت های حوزه روان و همچنین بزرگترین فیلد آموزشی در این مركز، باید ترددها و فعالیت های غیردرمانی در این مركز افزایش یابد. انواع فعالیت های آموزشی و پژوهشی در این مركز، می تواند وجهه ای كه از گذشته های دور برای روانپزشكی رازی (امین آباد) در اذهان مردم ساخته شده، تغییر بدهد.

دكتر خانكه با اشاره به لزوم آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیات علمی با امكانات این مركز آموزشی و درمانی، مسئولان بیمارستان روانپزشكی رازی را به ایجاد جاذبه برای اساتید و دانشجویان جهت استفاده هر چه بیشتر از امكانات مركز رازی ترغیب كرد و به همین منظور، برگزاری تورهای آشنایی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان و یا برگزاری كارگاه های آموزشی توانمندسازی هیات علمی در محل این مركز را پیشنهاد داد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه با همراهی مسئولان و مدیران روانپزشكی رازی، از مركز بیمارستانی تازه تاسیس ایثار بازدید كرد و درباره راه های تامین منابع مالی جهت تجهیز این مركز و امكانات آموزشی و پژوهشی آن، با مسئولان مركز روانپزشكی رازی صحبت كرد.

در ادامه، دكتر خانكه در بازدید از ساختمان آموزشی فارابی كه پذیرای جمعی از دانشجویان علوم پزشكی از دانشگاه های دیگر بود، گفت: حتما برنامه هایی برای آشنایی هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با فیلد روانپزشكی رازی اجرا شود تا آمار حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه ما در مركز روانپزشكی رازی افزایش یابد.

وی همچنین با بازدید از بخش های بستری جرجانی، چهارغربی، پنج غربی و ابوریحان، از وضعیت بیماران پرسید و در جریان اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرای بخش های بستری قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ادامه، ضمن بازدید از سالن پخت غذای مركز روانپزشكی رازی كه قرار است مورد بازسازی قرار بگیرد، از مسئولان بیمارستان خواست تا مطالعه كوهورت از وضعیت تغذیه بیماران روانپزشكی را در برنامه های پژوهشی خود قرار بدهند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مركز آموزشی – درمانی روانپزشكی رازی كه در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، بزرگترین و قدیمی ترین مركز روانپزشكی منطقه خاورمیانه است كه تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با بهره گیری از توان تخصصی متخصصان و اساتید دانشگاه و كادری مجرب، انواع اختلالات اعصاب و روان را بصورت سرپایی (كلینیك ها) و بستری در بخش های مختلف، درمان می كند. خدمات مشاوره روانشناسی، كاردرمانی، فیزیوتراپی، مددكاری (اعضای تیم درمان و توانبخشی) و انواع خدمات پاراكلینیكی همچون دندانپزشكی، رادیولوژی، آزمایشگاه، نوار قلب، الكتروآنسفالوگرافی، از دیگر خدمات مركز روانپزشكی رازی است كه به مددجویان و بیماران بستری و مراجعان سرپایی ارائه می شود.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۱۴:۵۸ - ۰۷/۰۵/۱۴۰۱   بازدید: ۱۵۵