دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
یکشنبه ۱ مهر ۱۴۰۳

مناسب سازی معابر مدارس استثنایی از اولویت های شورای شهر سنندج است
 
سنندج- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: مناسب سازی مدارس استثنایی فرصت مغتنمی در راستای رشد و اعتلای آموزش و پرورش است و شورای شهر سنندج این مهم را در اولویت كاری قرار داده است.
مناسب سازی معابر مدارس استثنایی از اولویت های شورای شهر سنندج است سنندج- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: مناسب سازی مدارس استثنایی فرصت مغتنمی در راستای رشد و اعتلای آموزش و پرورش است و شورای شهر سنندج این مهم را در اولویت كاری قرار داده است.

به گزارش ایرنا، فرهاد میمنت آبادی روز پنجشنبه در اولین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی محیطی و فضای آموزشی مدارس استثنایی استان كردستان اظهار داشت: این شورا تمام تلاش خود را در راستای مناسب سازی معابر منتهی به مدارس استثنایی و همكاری در تسهیل سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان بكار می گیرد.

وی افزود: مدیریت شهری آمادگی خود را جهت حمایت از دانش آموزان با نیازهای ویژه و عمل به مسوولیت اجتماعی خود در این زمینه اعلام می كند.

رییس شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینكه بسیاری از خانواده های دانش آموزان دارای معلولیت نیازمند كمك هستند، اضافه كرد: خدمت رسانی به دانش آموزان به ویژه مناسب سازی معابر ورودی مدارس استثنایی در اولویت است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی كردستان هم با بیان اینكه تعلیم و تربیت باید داشته های فرد را پرورش دهد، افزود: با توجه به اینكه دانش آموزان توانایی ها و استعدادهای مختلفی دارند باید زمینه آموزش را متناسب با این تفاوت ها برای آنان مهیا كرد.

طالب محمدی گفت: آموزش و پرورش استثنایی استان و شورای اسلامی شهر سنندج با بررسی مشكلات ایاب و ذهاب دانش آموزان با نیازهای ویژه و توسعه زمینه های همكاری با توجه به منابع و امكانات موجود می توانند گام های موثری در خدمت به آنان بردارند.

وی پیشرفت هر كشوری را تابع وضعیت آموزش و پرورش در آن جامعه دانست و ادامه داد: در بسیاری از شهرهای ایران و جهان بخش عمده ای از دانش آموزان با نیازهای ویژه تحت حمایت شورای شهر هستند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی كردستان یادآور شد: اغلب معابر منتهی به مدارس استثنایی، حیاط مدارس، سرویس های بهداشتی، آبخوری ها، رمپ و هندریل جهت دسترسی پذیری آسان برای دانش آموزان باید مناسب سازی شود.

محمدی اضافه كرد: سرویس ایاب و ذهاب مدارس برای این دانش آموزان یكی از موارد مهمی است كه امیدواریم مورد پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر سنندج باشد.

وی اظهار داشت: ایجاد شرایط مناسب برای تلفیق اجتماعی دانش آموزان با نیازهای ویژه و استفاده از امكانات آموزشی و شیوه های نوین می تواند بهره وری و بازدهی آموزشی آنان را افزایش دهد.

در حال حاضر بیش از سه هزار و 300 دانش آموز در 74 مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی كردستان، خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی دریافت می كنند.

برچسب ها
- كردستان
- سنندج
- شورای اسلامی شهر سنندج
- مدارس استثنایی
منبع خبر:
ایرنا
   تاریخ: ۱۰:۴۰ - ۱۴/۰۷/۱۴۰۱   بازدید: ۱۲۰