دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
یکشنبه ۱ مهر ۱۴۰۳

اولین مگا ICU غرب كشور در بیمارستان "فارابی" كرمانشاه راه اندازی می شود
 
رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه از راه اندازی مگا "آی.سی.یو" غرب كشور در بیمارستان فارابی كرمانشاه خبر داد.
اولین مگا ICU غرب كشور در بیمارستان دكتر سارا حجتی تبار در نشست خبری امروز(14 آبان) با اشاره به راه اندازی بیمارستان فارابی كرمانشاه از سال 1360، گفت: این بیمارستان در سالهای ابتدای فعالیت خود فقط پذیرای بیماران روانپزشكی بود، اما پس از چندسال پذیرش بیماران مغز و اعصاب هم به فعالیت های آن اضافه شده است.

وی افزود: در حال حاضر این بیمارستان مركز اصلی پذیرش بیماران روانپزشكی و مغز و اعصاب در استان و حتی غرب كشور محسوب می شود.

وی ظرفیت فعال بیمارستان را 257 تخت اعلام كرد و افزود: در حال حاضر 174 بیمار در این بیمارستان بستری هستند.

حجتی تبار در تشریح بخش های مختلف این بیمارستان، با اشاره به وجود پنج بخش روانپزشكی زنان و مردان گفت: در این دو بخش بیماران روانپریش و غیرروانپریش بصورت جداگانه نگهداری می شوند.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه گفت: همچنین اورژانس بیمارستان نیز با 18 تخت در دو بخش اورژانس روانپزشكی و مغز و اعصاب فعال است.

حجتی تبار افزود: در این بیمارستان بخش های درمان سوءمصرف مواد مخدر و نیز درمان بیماران سكته حاد مغزی فعال است و به بیماران خدمات رسانی دارد.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه تصریح كرد: بخش جدیدی كه تازه فعالیت خود را آغاز كرده، بخش مانیتورینگ مداوم نوار مغزی است كه اولین بخش در غرب كشور محسوب شده و در زمینه درمان و تشخیص اختلالات صرع و تشنج نقش دارد. این بخش بین المللی بوده و به زودی از كشورهای همسایه هم پذیرش بیمار خواهیم داشت.

حجتی تبار به ارائه خدمات پاراكلینیك در بیمارستان فارابی هم اشاره كرد و افزود: خدمات خوبی در این زمینه در بیمارستان ارائه می شود، طوری كه از بیمارستان های دیگر هم بیماران به اینجا ارجاع می شوند.

وی افزود: دستگاه های ام.آر.آی، سی تی اسكن، سونوگرافی، اكوكاردیوگرافی، واحد نوار عصب و نوار عضله، رادیولوژی و آزمایشگاه و ... دربیمارستان فعال است و خدمات ارائه می دهند.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه با اشاره به فعالیت كلینیك تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان گفت: در این كلینیك كه به زودی نام آن به كلینیك "مهر" تغییر پیدا خواهد كرد، خدمات روانپزشكی، مغز و اعصاب، فلوشیپ صرع و تشنج، عفونی، قلب و طب فیزیكی ارائه می شود. همچنین واحد روانشناسی و مشاوره و روانسنجی هم در این كلینیك با تعرفه دولتی فعال است.

حجتی تبار گفت: به زودی تخصص های زنان، اطفال، توانبخشی و دندانپزشكی هم در این كلینیك فعال می شود.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه خاطرنشان كرد: همچنین مراكز تحقیقاتی خوبی از جمله مركز تحقیقات اختلالات خواب و علوم رفتاری و سوءمصرف مواد هم در بیمارستان فعال هستند.

حجتی پور در ادامه از مراجعه بیش از هشت هزار بیمار به بیمارستان فارابی در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: از این تعداد 3500 نفر بیمار مشكوك به كرونا به اورژانس بیمارستان مراجعه داشته اند كه از این تعداد 512 نفر بستری شده اند.

وی خاطرنشان كرد: با توجه به فروكش كردن موج كرونا، از ابتدای مهرماه امسال بستری بیماران مبتلا به كرونا در بیمارستان منتفی شده و در حال حاضر تنها سه بیمار در این زمینه در بخش های ویژه بستری هستند.

حجتی پور گفت: همچنین از مجموع مراجعان در شش ماهه ابتدای سال 2600 نفر به اورژانس روانپزشكی مراجعه داشته كه 1500 نفر آنها بستری شده اند.

وی افزود: همچنین طی این مدت 2200 نفر به اورژانس نورولوژی مراجعه داشته كه از این تعداد نیز 700 بیمار بستری شده اند.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه خاطرنشان كرد: همچنین طی این مدت 5500 نفر به بخش های مختلف تخصصی و فوق تخصصی كلینیك بیمارستان و نیز 13 هزار و 500 نفر به واحد تصویربرداری مراجعه كرده اند.

وی با اشاره به فعالیت واحد جامع نگر و پیگیری پس از ترخیص در بیمارستان گفت: برای اینكه از بستری مجدد بیماران روان جلوگیری شود، پس از ترخیص از بیمارستان در قالب پیگیری های تلفنی و ویزیت در منزل روند درمان بیماران پیگیری می شود.

وی افزود: در همین راستا در شش ماهه ابتدای امسال 132 مورد ویزیت در منزل و 3000 مورد پیگیری تلفنی در خصوص نحوه مصرف دارو علائم بیماران داشته ایم.

مگا ICU غرب كشور در بیمارستان فارابی كرمانشاه راه اندازی می شود

به گزارش ایسنا، رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه در بخش دیگر صحبت هایش به پروژه های توسعه ای بیمارستان اشاره كرد و افزود: یكی از مهمترین این پروژه ها، مگا ICU بیمارستان با ظرفیت 24 تخت ICU است كه از پیشرفت خوبی برخوردار است.

وی افزود: این پروژه ظرف چند ماه آینده به بهره برداری می رسد و عملا می توان گفت در غرب كشور بی نظیر است.

حجتی تبار از اخذ مجوز راه اندازی اورژانس جدید بیمارستان هم خبر داد و افزود: در تلاش هستیم با راه اندازی یك اورژانس جدید، اورژانس بیماران روانپزشكی را به طور كامل از اورژانس بیماران مغز و اعصاب جدا كنیم.

وی افزود: تجهیزات مورد نیاز این اورژانس از جمله دستگاه جدید الكتروشوك مغزی، دستگاه جدید نوار مغز و دستگاه جدید RTMS (تحریك مغناطیسی مغز) خریداری شده و جایابی و نقشه اولیه آن هم تهیه شده واجرای این پروژه در دست پیگیری است.

10 درصد تخت های بیمارستان های عمومی باید به حوزه "روانپزشكی" اختصاص یابد

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به مشكلات این بیمارستان داشت و با اشاره به كمبود تخت های روانپزشكی در بیمارستان گفت: در حال حاضر تعدادی از بیماران پشت نوبتی هستند و باید پیگیر افزایش تخت باشیم.

وی با بیان اینكه تمام بیمارستان ها باید 10 درصد تخت های خود را به بیماران روانپزشكی اختصاص دهند، گفت: در حال حاضر تنها در دو بیمارستان امام رضا(ع) و دكتر محمد كرمانشاهی تعدادی تخت برای این موضوع در نظر گرفته شده و نیاز است كه در تمام بیمارستان ها این اقدام صورت گیرد.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه درخصوص ظرفیت خالی مانده این بیمارستان و اختصاص آن به بیماران روان، گفت: در خود بیمارستان فارابی با توجه به تفاوت وضعیت بیماران و نوع بیماری آنها امكان نگهداری آنها كنار هم وجود ندارد، بنابراین نمی توان هر بیمار روان را در هر بخش بیمارستان بستری كرد.

حجتی تبار در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت اَنگ زدایی از بیمارستان فارابی گفت: در همین راستا پیشنهاد تغییر نام كلینیك بیمارستان را به كلینیك "مهر" مطرح كرده ایم.

رییس بیمارستان فارابی كرمانشاه با اشاره به نیازمند بودن و بی پناه بودن عمده بیماران روانپزشكی گفت: برخی از این افراد از حمایت خانواده هم محرومند و پس از بهبود در بیمارستان خانواده ای آنها را تحویل نمی گیرد و در همین راستا از خیران می خواهیم كه در این زمینه ورود داشته و این بیماران را حمایت كنند.

حجتی تبار گفت: برخی از این بیماران باید سالها تحت درمان قرار گیرند و ورود خیران می تواند گره گشای مشكل این بیماران باشد.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۱۴:۱۳ - ۱۴/۰۸/۱۴۰۱   بازدید: ۱۸۲