دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳

استفاده نادرست از ابزار دیجیتال موجب افزایش كم شنوایی بین نوجوانان شده است
 
رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: حدود 2 درصد از كودكان در سن مدرسه ( پنج تا 14 سال) در كشورمان كم شنوا هستند و استفاده نادرست از وسائل صوتی دیجیتال مانند هندزفری به افزایش كم شنوایی در بین نوجوانان منجر شده است.
رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: حدود 2 درصد از كودكان در سن مدرسه ( پنج تا 14 سال) در كشورمان كم شنوا هستند و استفاده نادرست از وسائل صوتی دیجیتال مانند هندزفری به افزایش كم شنوایی در بین نوجوانان منجر شده است.

استفاده نادرست از ابزار دیجیتال موجب افزایش كم شنوایی بین نوجوانان شده است
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، سعید محمودیان روز سه شنبه در كارگاه آموزشی " برنامه غربالگری شنوایی نوزادان و كودكان " در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با بیان اینكه شاخص كم شنوایی در بین كودكان پنج تا 14 سال در خاورمیانه 4.5 درصد است، افزود: صنعتی شدن زندگی و گسترش استفاده از وسائل صوتی شخصی در افزایش كم شنوایی به ویژه در بین نوجوانان موثر بوده و این موضوع نگران كننده است.

وی با تاكید بر لزوم ارائه آموزش به خانواده ها درباره استفاده درست از وسائل صوتی دیجیتال، اظهار داشت: ما با مواردی مواجه هستیم كه شنوایی یك نوجوان 15 یا 16 ساله بدلیل استفاده نادرست و طولانی مدت از وسائل صوتی شخصی از جمله هِدفون، مانند یك سالمند 60 ساله شده و آسیب دیده است.

محمودیان با اشاره به اینكه سالانه حدود پنج هزار نوزاد كم شنوا در كشور متولد می شوند، اضافه كرد: با توجه به تبعاتی كه كم شنوایی در زندگی افراد دارد، برنامه پیشگیری و مراقبت از سلامت گوش و شنوایی نوزادان و كودكان جزو مراقبت های پایه سلامت بشمار می آید و از اهمیت خاصی در وزارت بهداشت برخوردار است.

وی با تاكید بر اهمیت عدالت و تساوی در برخورداری همه نوزادان كشورمان از خدمات غربالگری و تشخیص كم شنوایی، تصریح كرد: همه تلاش وزارت بهداشت بر رسیدن به پوشش 100 درصدی غربالگری شنوایی در بین نوزادان است و نباید شاهد باشیم كه فرصت طلایی در این زمینه از بین برود.

رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت گفت: طبق فرایند "6-3-1" نوزادان باید در سن كمتر از یك ماهگی غربالگری شنوایی شوند، زیر سه ماه باید تشخیص قطعی و زیر 6 ماه باید مداخله درباره درمان كم شنوایی انجام شود.

وی ادامه داد: لازم است كه اطلاع رسانی لازم به خانواده درباره زمان طلایی 6 ماه پس از تولد برای غربالگری و تشخیص كم شنوایی در بین نوزادان صورت گیرد زیرا اگر این زمان از دست برود، كودكان فرصت رشد واژگانی و زبانی را از دست می دهند.

محمودیان با اشاره به اینكه سالانه حدود 980 میلیارد دلار در دنیا صرف هزینه های كم شنوایی می شود، تصریح كرد: ما در كشورمان نیروی انسانی و امكانات خوبی برای درمان كم شنوایی در مقایسه با كشورهای منطقه داریم و اگر برای این موضوع هزینه شود، اثربخش خواهد بود.

به گفته وی به ازای هر یك دلار هزینه برای درمان كم شنوایی، 16 دلار اثربخشی و بازگشت سرمایه به همراه دارد.

وی خاطرنشان كرد: طبق طرح جدیدی كه وزارت بهداشت در دست اجرا دارد كودكان زیر چهار سال می توانند از خدمات كاشت حلزون شنوایی بطور رایگان استفاده كنند.

محمودیان با بیان اینكه ایران در دنیا در بین كشورهای با پوشش غربالگری شنوایی بین 50 تا 84 درصد و در وضعیت سبز قرار دارد، گفت: وضعیت ما از نظر غربالگری خوب است اما از نظر مراقبت ها هنوز چندان وضعیت مطلوبی نداریم.

وی پوشش غربالگری شنوایی نوزادان در دانشگاه های علوم پزشكی كشور در سال 99 را 72 و در سال گذشته 89.6 درصد اعلام و اضافه كرد: با وجودی كه یك شیوه نامه مشخص برای غربالگری و درمان ناشنوایی در كشور وجود دارد اما به شكل های مختلف اجرا می شود و همین امر مشكلاتی را بوجود می آورد.

محمودیان به پیوستگی خدمات غربالگری و درمان ناشنوایی اشاره كرد و اظهار داشت: در سطح یك، غربالگری، شناسایی و ثبت در سامانه سیب انجام می شود و در صورتی كه نیاز باشد به سطح 2 یعنی تشخیص ارجاع خواهد شد.

وی با بیان اینكه فرایند تشخیص فردی كه به سطح 2 ارجاع شده است باید در كمتر از سه ماه انجام شود، افزود: سطح سه و چهار نیز شامل درمان، مراقبت و توانبخشی است كه باید این مراحل در پیوستگی باهم و بدون فاصله، انجام شود.

رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه پارسال حدود یك میلیون نوزاد در كشور غربالگری شنوایی شدند، خاطرنشان كرد: در بین آنها تشخیص قطعی كم شنوایی شدید و عمیق برای سه هزار و 360 نوزاد صورت گرفت كه از بین آنها 2 هزار و 350 نوزاد به مرحله اقدامات درمانی و توانبخشی ارجاع شدند.

كارگاه آموزشی برنامه غربالگری شنوایی نوزادان و كودكان با حضور متخصصان غربالگری شنوایی مستقر در بیمارستان ها و شبكه های بهداشت، كارشناسان سلامت شنوایی شبكه های بهداشت، بهزیستی، انجمن شنوایی، معاونت درمان، مركز كاشت حلزون و دانشكده توانبخشی در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان برگزار شد.

حدود یك و نیم میلیارد نفر در دنیا به كم شنوایی مبتلا هستند كه پیش بینی می شود تا سال 2050 میلادی به دو و نیم میلیارد نفر افزایش یابد.

حدود 80 درصد از موارد كم شنوایی در كشورهای در حال توسعه است و كم شنوایی، سومین عامل شاخص سال های سپری شده با ناتوانی محسوب می شود.

برچسب ها
- كم شنوایی
Dr Next

اخبار مرتبط دیابت و كم شنوایی با هم مرتبط هستند
كاهش شنوایی درمان می شود یا نه؟
5 نكته مهم در مورد ""كم شنوایی""
نقشه شنوایی كشور ترسیم می شود
چگونه از آسیب به شنوایی جلوگیری كنیم؟

نظر شما شما در حال پاسخ به نظر «» هستید. × لغو پاسخ

نام
ایمیل
نظر شما
لطفا حاصل عبارت را در جعبه متن روبرو وارد كنید 0 + 0 =

ارسال

پربازدیدترین اخبار نشانه ها و راههای درمانی غلظت خون
بزرگی یا هایپرپلازی پروستات چیست و چگونه درمان می شود؟
علت ابتلا به تالاسمی چیست؟چگونه درمان میشود؟
10 اثر منفی پورن روی مغز ،بدن و روابط اجتماعی افراد
14 ورزش برای كمردرد + حركاتی كه نباید انجام دهید
تورم 61 درصدی مواد غذایی
علائم، تشخیص و درمان سرطان تیروئید
علائم زودرس بارداری چیست و بعد از چند روز ظاهر می شود؟
تنبلی چشم چگونه تشخیص داده می شود؟
راهكارهای عملیاتی ارتقای نشاط ، اعتماد و مهربانی اجتماعی
بحران های بخش درمانِ تامین اجتماعی
آیا قند موجود در سیب برای بیماران دیابتی ضرر دارد؟
روشهای كوچك برای تشویق كودكان به مهربانی
اطلاعات جالب درباره ارگاسم خشك در مردان
ترفندهای سریع برای برطرف كردن ورم ، پف و كبودی چشم
جلوی كوچك شدن مغز را بگیرید
این غذاها سلامت قلب را نابود می كنند
آب تهران در وضعیت قرمز
چگونه فناوری،مراقبت های بهداشتی را تغییر داده است؟
بهترین روغن برای مصرف روزمره را بشناسید

پیشنهاد سردبیر واكسن زوال عقل چه زمانی در دسترس مردم قرار می گیرد؟ واكسن زوال عقل چه زمانی در دسترس مردم قرار می گیرد؟ مسلماً واكسن ها یكی از بزرگترین اختراعات علم پزشكی در تمام دوران هستند. اكنون، محققان به دنبال این هستند كه فناوری واكسن را یك قدم جلوتر ببرند تا در برابر بیماری های تخریب كننده عصبی مانند زوال عقل محافظت كنند. در این گزارش از كارشناسان در مورد آنچه در حال حاضر در دست توسعه است، نحوه عملكرد واكسن زوال عقل و اینكه چقدر سریع ممكن است شاهد در دسترس قرار گرفتن واكسن برای عموم باشیم، پرسیدیم.

ارتباط مصرف قند با افزایش خطر پیری زودرس در بازماندگان سرطان ارتباط مصرف قند با افزایش خطر پیری زودرس در بازماندگان سرطان بر اساس مطالعه ای كه در كنفرانس ویژه انجمن آمریكایی تحقیقات سرطان انجام گرفت بازماندگان سرطان كه در دوران كودكی به سرطان مبتلا بوده اند و قند بیشتری مصرف می كنند، دارای تعداد بیشتری از بیماری های مرتبط با افزایش سن هستند.

نشانه های شگفت انگیزی كه نشان می دهد به اندازه كافی حركت نمی كنید نشانه های شگفت انگیزی كه نشان می دهد به اندازه كافی حركت نمی كنید كم تحركی در افراد می تواند زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری ها شود.

این هوس ها خطرناك هستند! این هوس ها خطرناك هستند! اگر شما هم جزء افرادی هستید كه دائماً هوس مواد غذایی مختلف را می كنید یا اینكه اصلا هوس می كنید همه چیز بخورید، باید بدانید كه صدای هشدار از طرف بدنتان برای شما به صدا در آمده است.

دردهای طولانی مدت را نادیده نگیرید دردهای طولانی مدت را نادیده نگیرید همه ما هر از گاهی با بدن درد مواجه می شویم و در بیشتر موارد نیز این دردها به دلیل فعالیت ها، استرس، آسیب های جزئی یا حتی نشستن های زیاد و طولانی رخ می دهد و بعد از مدتی نیز از بین می رود.

ترفندهای سریع برای برطرف كردن ورم ، پف و كبودی چشم ترفندهای سریع برای برطرف كردن ورم ، پف و كبودی چشم برطرف كردن ورم و خستگی چشم گاهی به یك دغدغه كلافه كننده تبدیل می شود اما خبر خوب اینكه راه های ارزان، ساده و در دسترسی برای بهتر شدن فرم و شكل چشم های شما وجود دارد. فردا صبح امتحانشان كنید.

10 اثر منفی پورن روی مغز ،بدن و روابط اجتماعی افراد 10 اثر منفی پورن روی مغز ،بدن و روابط اجتماعی افراد آیا پورن می تواند بر شما تأثیر منفی بگذارد یا اثرات جانبی منفی بر سلامت جنسی و روان شما و سلامت جامعه ما داشته باشد؟ پاسخ كوتاه بله است ولی پاسخ طولانی تر نیاز به توضیح و مطالعه دارد.

تنبلی چشم چگونه تشخیص داده می شود؟ تنبلی چشم چگونه تشخیص داده می شود؟ آمبلیوپی (تنبلی چشم) نوعی اختلال بینایی است كه باعث كاهش دید مركزی در یك چشم به ظاهر سالم می شود. در این حالت، گرچه ساختمان ظاهری چشم سالم است اما دید چشم حتی با استفاده از عینك هم كامل نمی شود. وقتی تكامل بینایی در یكی از چشم ها طبیعی و در چشم دیگر غیرطبیعی باشد، چشم مبتلا به ضعف بینایی، تنبل است.

روش های درمان سرفه ی كودكان روش های درمان سرفه ی كودكان
خطرات مصرف كره بادام زمینی در دوران بارداری خطرات مصرف كره بادام زمینی در دوران بارداری
آیا دندان درآوردن باعث تب و اسهال كودك می شود؟ آیا دندان درآوردن باعث تب و اسهال كودك می شود؟
فتق چیست و چه علائمی دارد؟ فتق چیست و چه علائمی دارد؟
خون در مدفوع؛ چرا و به چه علت؟ خون در مدفوع؛ چرا و به چه علت؟
سندروم داون چیست؟ سندروم داون چیست؟

پربحث ترین اخبار دلیل بروز بواسیر یا هموروئید چیست؟ پیشگیری و درمانهای خانگی و پزشكی
جزئیات ساخت واكسن تركیبی «كرونا-آنفلوآنزا» / موفقیت در فاز دوم مطالعات حیوانی
هشدار جدی سازمان بهداشت جهانی درباره یك بیماری قدیمی
تازه های مددكاری در دنیا
دمنوش های آرامبخش را بشناسید
خطر تب و عفونت ثانویه در كمین مبتلایان آنفلوآنزا
چرا خاك در سلامت انسانها اهمیت دارد؟
بهترین روغن برای مصرف روزمره را بشناسید

جستجو خبرها سرویس ها

- درباره ما
- ارتباط با ما
- تبلیغات
- شرایط استفاده © تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سلامت نیوز می باشد.

سلامت نیوز نسخه چاپی ندارد و به هیچ سازمانی وابسته نیست.

-
-
-
-
-
-
salamatnews.com

نسخه دسكتاپ نسخه موبایل

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه
منبع خبر:
سلامت نیوز
   تاریخ: ۱۵:۲۵ - ۰۸/۰۹/۱۴۰۱   بازدید: ۱۷۳