دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

دانشجویان علوم پزشکی و توانبخشی استان تهران، مهارت ارائه تحقیقات به زبان ساده (ترجمان دانش) را فرا می گیرند
 
در اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران؛

دانشجویان علوم پزشکی و توانبخشی استان تهران، مهارت ارائه تحقیقات به زبان ساده (ترجمان دانش) را فرا می گیرند

سرپرست اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران در حاشیه این کنگره، از کسب مهارت talk school توسط دانشجویان شرکت کننده در این کنگره خبر داد و گفت: بخشی از جلسات بعد از ظهر این کنگره، به آموزش این مهارت به دانشجویان شرکت کننده، برای بیان مطالب علمی و تحقیقاتی به زبان ساده برای محققان و عموم مردم، اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (منطقه آمایشی 10)، از روز چهارشنبه (20 اردیبهشت ماه جاری) به مدت سه روز با شرکت جمع کثیری از دانشجویان و محققان رشته های گوناگون در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است.

دکتر ناهید رحمانی در خصوص مهارت talk school به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: براساس این مهارت، متناسب با بیان هر قشری، نتایج تحقیقات را ارائه می کنیم، و این مهارت، نوعی ترجمان دانش است. در واقع talk school ، مقدمه ترجمان دانش است.

سرپرست اولین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی تهران درباره برگزاری کارگاه های مرتبط با هوش مصنوعی، علوم داده، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز اظهار داشت: برگزاری این کارگاه ها جزو برنامه های ریزی این کنگره است که به دلیل استقبال دانشجویان از پنل ها و سخنرانی ها و بنابر درخواست این گروه ها، کارگاه ها در هفته های آتی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ این کنگره با حضور دکتر محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر نیما رضائی سرپرست کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت، سرپرستان کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی 10 دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران، رئیس و معاونان تحقیقات و درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است.

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت حدود دو هزار دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) ، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.

این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده، و یا اولین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور

   تاریخ: ۱۴:۲۰ - ۲۱/۰۲/۱۴۰۲   بازدید: ۹۷