دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳

چگونه با کودکانمان درباره رسانه های اجتماعی صحبت کنیم؟
 
اینترنت منبع عظیمی از اطلاعات و فرصت های ارتباطی است. اینترنت در حالی که می تواند مفید باشد، می تواند برای ذهن جوان نیز خطراتی ایجاد کند. رسانه های اجتماعی می توانند به طور مثبت یا منفی بر سلامت روان جوانان تأثیر بگذارند، بنابراین گفتگوهای منظم در مورد استفاده خوب از رسانه های اجتماعی نقش حیاتی ...
اینترنت منبع عظیمی از اطلاعات و فرصت های ارتباطی است. اینترنت در حالی که می تواند مفید باشد، می تواند برای ذهن جوان نیز خطراتی ایجاد کند. رسانه های اجتماعی می توانند به طور مثبت یا منفی بر سلامت روان جوانان تأثیر بگذارند، بنابراین گفتگوهای منظم در مورد استفاده خوب از رسانه های اجتماعی نقش حیاتی در سلامت کودکانمان دارد.

چگونه با کودکانمان درباره رسانه های اجتماعی صحبت کنیم؟
چرا باید درباره رسانه های اجتماعی با کودکانمان صحبت کنیم؟ به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی، اگر فرزند شما به اینترنت دسترسی دارد، می تواند به سایت های مختلفی دسترسی پیدا کند؛ بهتر است قبل از بروز مشکل در مورد برنامه های موجود در گوشی یا وب سایت هایی که بازدید می کنند با آنها صحبت کنید.

به خاطر داشته باشید که جوانان اغلب در برابر پلتفرم های مختلفی قرار می گیرند؛ این بدان معنی است که شما ممکن است از پلتفرمی که فرزندتان استفاده می کند آگاه نباشید، مگر اینکه در مورد آن با او صحبت کنید.

صحبت کردن در مورد رسانه های اجتماعی و عادات آنلاین ممکن است در ابتدا احساس ناخوشایندی داشته باشد، اما صحبت کردن زودهنگام با فرزندتان می تواند باعث شود که او راحت این نوع اطلاعات مهم را با شما به اشتراک بگذارد.

با شروع زودهنگام، این مکالمات را عادی کرده و اگر اتفاق بد یا نگران کننده ای بیفتد، اگر قبلاً فضای امنی را برای آن نوع گفتگو ایجاد کرده اید، در این زمان فرزندتان احساس راحتی کرده و برای دریافت کمک راحت تر به شما مراجعه می کند.

استفاده مثبت از رسانه های اجتماعی را ترویج دهید در حالی که نگرانی های زیادی در مورد رسانه های اجتماعی وجود دارد، می تواند مزایای زیادی هم داشته باشد. با گفتگوهای آزاد در مورد رسانه های اجتماعی، مزایا و خطرات آن، می توانید استفاده مثبت از رسانه های اجتماعی را ترویج دهید. برنامه ای ایجاد کنید تا آنها را از مزایای رسانه های اجتماعی و مواردی که باید محتاط باشند آگاه کنید. این کار به رابطه شما با فرزندتان کمک می کند، زیرا استفاده از رسانه های اجتماعی را با هم مدیریت می کنید.

چگونه در مورد رسانه های اجتماعی صحبت کنیم فرزندان شما و اینترنت دائما در حال تکامل و رشد هستند. بنابراین مهم است که به یاد داشته باشید که دستورالعمل ها و پروتکل ها باید در طول زمان تغییر کنند و ممکن است در کودکان متفاوت باشند. چیزی که برای کوچک ترین فرزند شما مفید است، ممکن است برای بزرگ ترین فرزند شما مفید نباشد.

این همچنین به این معنی است که شما باید مکالمه در مورد رسانه های اجتماعی را هر چند وقت یک بار که احساس می کنید مناسب است، دوباره مرور کنید.

نکته های کلیدی برای شروع صحبت درباره فضای مجازی و رسانه های اجتماعی در اینجا شش نکته کلیدی برای شروع و ادامه گفتگو آورده شده است:

در هنگام شروع مکالمه به تن صدای خود دقت کنید صحبت خود را آرام و بی طرف شروع کنید. هنگام بحث در مورد استفاده از رسانه های اجتماعی از فریاد زدن یا زبان احساسی خودداری کنید. اتخاذ یک رویکرد بدون قضاوت هنگام صحبت در مورد رسانه های اجتماعی با فرزندتان می تواند به ایجاد روابط باز و قابل اعتماد کمک کند، که به کودک شما کمک می کند تا در مورد حضور آنلاین خود احساس راحتی کند.

قبل از اینکه مکالمه را آغاز کنید از او درباره پلتفرم ها سوال کنید از فرزندتان بپرسید که از چه برنامه ها یا پلتفرم هایی استفاده می کند. بگذارید به شما توضیح دهند که چگونه کار می کنند. برای درک جذابیت و روشی که آنها دوست دارند از پلتفرم استفاده کنند، سؤال بپرسید.

با مثال او را هدایت کنید در مورد نحوه استفاده سالم از رسانه های اجتماعی با فرزندتان صحبت کنید و به او بگویید که می تواند با هر سوال یا نگرانی به سراغ شما بیاید. صادق بودن و شفاف بودن به آنها کمک می کند در لحظات جدی به شما اعتماد کنند.

خونسردی خود را حفظ کنید اگر متوجه شدید که فرزندتان از سایتی به طور نامناسب استفاده می کند یا رفتاری انجام می دهد که شما آن را تایید نمی کنید، آرام باشید. مهم است که اطلاعات را جمع آوری کنید و به آنها بگویید که از گفتن آنها به شما قدردانی می کنید و اشتباهات آنها را به آرامی و با بیان مناسب به آنها توضیح دهید.

در مورد ماندگاری اطلاعات و حریم خصوصی آن ها صحبت کنید به آنها اطلاع دهید که آنچه در اینترنت پست می شود دائمی است. سپس تنظیمات حریم خصوصی پلتفرم را مرور کنید تا مطمئن شوید اطلاعات و فعالیت آنها ایمن است. به آنها بگویید که فقط باید با افرادی که در زندگی واقعی می شناسند ارتباط برقرار کنند و اگر قرار است با عریبه ای صحبت کنند، حریم خصوصی خود را بشناسند.

رفتار آنلاین مثبت و منفی را توصیف کنید خوب است که با دیگران به صورت آنلاین به خوبی صحبت کنید.بسته به سن فرزندتان، ممکن است او را در مورد آزار و اذیت سایبری و ارسال پیام های نامناسب مطلع کنید. در مورد چگونگی تشخیص این رفتار منفی آنلاین صحبت کنید و اگر آنها آن را دیدند یا هدف آن قرار گرفتند چه کاری باید انجام دهند.

مزایا و معایب شبکه های اجتماعی انواع مختلفی از پلتفرم های رسانه های اجتماعی وجود دارد که همه مزایا و معایب خاص خود را دارند.

به طور کلی، مزایا عبارتند از:

اتصال: رسانه های اجتماعی می توانند به فرزندان شما اجازه دهند با سراسر جهان ارتباط برقرار کنند. آنها می توانند در مورد فرهنگ های مختلف بیاموزند و در مورد افراد مختلفی که ممکن است شخصاً آنها را نمی شناسند آموزش ببینند.

پیوندهای خانوادگی قوی تر: رسانه های اجتماعی می توانند به فرزندان شما اجازه دهند با خانواده هایی که نزدیک نیستند ارتباط برقرار کنند. آنها می توانند روابطی را ایجاد کنند که مناسب نیستند یا مورد پسند شما نیست.

توسعه علایق: در رسانه های اجتماعی، فرزندان شما می توانند افرادی را بیابند که کارهای مورد علاقه آنها را انجام می دهند. داشتن این آگاهی که آنها تنها نیستند می تواند اعتماد به نفس و رفاه کلی را افزایش دهد.

معایب و خطرات استفاده از رسانه های اجتماعی عبارتند از:
- زورگویی سایبری: قلدری آنلاین ممکن است برای آنها اتفاق بیفتد یا ممکن است مسئول انجام آن با دیگران باشند. برخی از کودکان ممکن است عواقب رفتار بد آنلاین را ندانند. آنها همچنین ممکن است ندانند که چگونه شخصی را که به صورت آنلاین آنها را آزار می دهد مسدود کنند و از کمک گرفتن خجالت نکشند.

- افسردگی: افسردگی زمانی رخ می دهد که کودکان و نوجوانان زمان زیادی آنلاین مانده و از فضای مجازی استفاده کنند. مقایسه ها و استانداردهایی که در شبکه های اجتماعی نشان داده می شود می تواند افکار منفی ایجاد کرده و تصویر منفی از خود در ذهن آنها ایجاد کند.

- ملاقات با غریبه ها: بچه های شما ممکن است در زندگی واقعی شخصاً مراقب غریبه ها باشند، اما در فضای مجازی به این موضوع اهمیت کمتری بدهند یا آن را نادیده بگیرند. بچه های شما می توانند با هر کسی به صورت آنلاین دوست شوند؛ می توانند مکالمات خود را به برنامه های کنترل نشده ای ببرند که به فرزند شما و یک غریبه اجازه می دهد با هم ارتباط برقرار کنند. باید به آنها یادآوری کنید که در صورتی که شخصاً او را نشناسید، هیچ راهی برای دانستن اینکه آیا او همان کسی است که می گوید هست یا نه، وجود ندارد.

برچسب ها
- فضای مجازی

اخبار مرتبط عامل اصلی خشونت علیه زنان تبعیض در سطوح مختلف زندگی است
واکنش وزارت بهداشت به شایعات فضای مجازی در خصوص محدودیت های کرونایی
تهدید 10 میلیون شغل/ خسارت سنگین فیلترینگ فضای مجازی
تهدید کودکان با سندروم دنیای مدرن
پزشکان برای فعالیت در فضای مجازی مجور بگیرند/ رصد متخلفان توسط نظام پزشکی

نظر شما شما در حال پاسخ به نظر «» هستید. × لغو پاسخ

نام
ایمیل
نظر شما
captcha
لطفا متن تصویر را در جعبه متن وارد کنید

ارسال

پربازدیدترین اخبار نکاتی درباره پرده بکارت که حتما باید بدانید
نامه سرگشاده جمعی از خانواده های کودکان هموفیلی به رییس جمهور:اصرار بر واردات داروی گران برای چه کسانی منفعت دارد؟
تقویت و زیبایی پوست و مو با روغن نارگیل
بررسی علل خودکشی دانشجویان و رزیدنتهای پزشکی در ایران و راه حلهای جلوگیری از آن
5 عادت غذایی که ضامن سلامت قلب شماست
مردم ایران چقدر ""نخورند"" که کشورشان توسعه پیدا کند؟!
پشت پرده کمیابی 180 قلم دارو
کاربردهای شگفت انگیز روغن نارگیل
وقتی قاضی دست متهم را رو کرد
فواید کدو تنبل برای سلامتی
همه چیز درباره ترس شدید از حیوانات
4 روش درمان زگیل تناسلی در زنان
انجام پیوند قرنیه با کمترین عمل جراحی تهاجمی
توفان گرد و خاک نفس کشیدن را برای سیستان و بلوچستانی ها سخت کرد
​​روابط عاشقانه با مبتلایان به اوتیسم
دیابتی ها می توانند گیلاس بخورند؟
قهوه بدون کافئین برای بیماران قلبی و دیابتی بهتر است
مراقبت از چشم با این عینک ها
اینفوگرافیک / کدام کشور رتبه دار مصرف داروهای ضدافسردگی است؟
انگ و تبعیض اعتیاد را متوقف کنید

پیشنهاد سردبیر آنچه در مورد وحشت های شبانه باید بدانید آنچه در مورد وحشت های شبانه باید بدانید معمولاً بیدار شدن از خواب در شب با جیغ زدن و ترس شبانه همراه است. اما اگر به دلیل دیگری با فریاد از خواب بیدار می شوید یا یکی از عزیزانتان با فریاد از خواب بیدار می شود، اما نمی دانید چرا، باید با پزشک صحبت کنید. تجربه یا مشاهده آن می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، اما درمان و راه های موثر بسیاری برای مدیریت این علائم وجود دارد.

5 عادت غذایی که ضامن سلامت قلب شماست 5 عادت غذایی که ضامن سلامت قلب شماست مهم ترین نکته برای داشتن یک زندگی سالم و دور از بیماری، مراقبت از قلب است؛ اما از آنجا که بیماری قلبی همچنان از علل اصلی مرگ و میر به شمار می رود، لازم است که اقدامات جدی تری هم در سطح اجتماعی و هم به صورت فردی انجام شود.

نکاتی درباره پرده بکارت که حتما باید بدانید نکاتی درباره پرده بکارت که حتما باید بدانید پرده بکارت به ندرت در یک اتفاق پاره میشود  بلکه با گذشت زمان نازک، کشیده و پاره میشود اگرچه کشش یا پاره کردن پرده بکارت ممکن است باعث آسیب شود اما اکثر افراد  اصلاً احساس نمی کنند که این اتفاق می افتد.

همه چیز درباره ترس شدید از حیوانات همه چیز درباره ترس شدید از حیوانات زوفوبیا ترس از حیوانات است. برخی از افراد مبتلا به زوروفوبیا از همه حیوانات می ترسند، در حالی که برخی دیگر از یک حیوان خاص می ترسند. ممکن است پس از یک تجربه آسیب زا با حیوانات، به زوفوبیا مبتلا شوید. یا فوبیا ممکن است به اختلال اضطراب دیگری مرتبط باشد.

کاربردهای شگفت انگیز روغن نارگیل کاربردهای شگفت انگیز روغن نارگیل روغن نارگیل فوق العاده محبوب است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد، به طور گسترده در دسترس بوده و همچنین یک روغن بسیار کاربردی  است که ممکن است از آن کاربردها آگاه نباشید.

آلو ژاپنی در پیشگیری از فشارخون و بیماری های قلبی موثر است آلو ژاپنی در پیشگیری از فشارخون و بیماری های قلبی موثر است تحقیقات نشان می دهد که آلوی ژاپنی که به نام «اوم» شناخته می شود، ممکن است فواید سلامتی مانند محافظت در برابر فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.

بخار روغن به کام طرفداران سیگارهای الکترونیک بخار روغن به کام طرفداران سیگارهای الکترونیک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رد این ادعا که بخار متصاد شده از سیگارهای الکترونیک بخار آب است، گفت: بخار متصاعد از این دستگاه ها، بخار ناشی از سوختن مایع روغنی آن است.

روش های درمان سرفه ی کودکان روش های درمان سرفه ی کودکان
خطرات مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری خطرات مصرف کره بادام زمینی در دوران بارداری
آیا دندان درآوردن باعث تب و اسهال کودک می شود؟ آیا دندان درآوردن باعث تب و اسهال کودک می شود؟
فتق چیست و چه علائمی دارد؟ فتق چیست و چه علائمی دارد؟
خون در مدفوع؛ چرا و به چه علت؟ خون در مدفوع؛ چرا و به چه علت؟
سندروم داون چیست؟ سندروم داون چیست؟

پربحث ترین اخبار نکاتی درباره پرده بکارت که حتما باید بدانید
دروغ هایی که در مورد خودارضایی گفته می شود
باورهای اشتباه درباره نمک دریا
از داروهای ساده تا خیلی خاص کمیاب است
چند نکته درباره پخت گوشت و مرغ فریز شده
4 مصدوم بر اثر سقوط از پله برقی در یکی از ایستگاه های مترو
آیا می توانیم در یک هفته 5 کیلو وزن کم کنیم؟
سه خدمت از طب ایرانی بیمه می شود

جستجو خبرها سرویس ها

- درباره ما
- ارتباط با ما
- تبلیغات
- شرایط استفاده © تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سلامت نیوز می باشد.

سلامت نیوز نسخه چاپی ندارد و به هیچ سازمانی وابسته نیست.

-
-
-
-
-
-
salamatnews.com

نسخه دسکتاپ نسخه موبایل

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه
منبع خبر:
سلامت نیوز
   تاریخ: ۱۰:۰۳ - ۰۶/۰۴/۱۴۰۲   بازدید: ۱۶۸