دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳

مسائل سلامت روانی، اجتماعی و معنوی در كشور مغفول مانده است/ نیاز است گروهی از مشاوران نیز در كنار بیماران كرونایی باشند
 
مسائل سلامت روانی، اجتماعی و معنوی در كشور مغفول مانده است/ نیاز است گروهی از مشاوران نیز در كنار بیماران كرونایی باشند
تابناك- روزگذشته در جریان سفر وزیر بهداشت به هرمزگان نماینده ولی فقیه در هرمزگان مطالبی را بیان كرد كه به نظر می رسد كمتر به آنها در رسانه ها پرداخته شده است.


به گزارش خبرنگار تابناك از بندرعباس؛ وضعیت بحرانی كرونا در هرمزگان باعث شد كه دكتر سعید نمكی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی پس از سفر خود به سیستان و بلوچستان روزگذشته به هرمزگان سفر كند و ضمن بازدید از وضعیت مراكز درمانی در جلسه ستاد استانی مقابله با كرونا كه حجت الاسلام والمسلمین دكتر محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس هم در آن حضور داشت شركت كند.

شاید یكی از مطالبی كه روز گدشته كمتر شنیده شد صحبت های مهم نماینده ولی فقیه در هرمزگان بود
امام جمعه بندرعباس در این جلسه ضمن تقدیر و تشكر از زحمات كادر بهداشت و درمان و آرزوی شفای عاجل برای دكتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان هرمزگان كه در بستر بیماری كرونا است؛ دكتر نمكی را مردی ایستاده در میدان دانست و تلاش ها و زحمات او را در این ایام كرونایی مورد اشاره قرار داد.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده اظهارداشت: شیوع ویروس كرونا موجب شده است كه علی رغم تمام مشكلات ایجاد شده فرصت هایی نیز پیش روی استان هرمزگان قرار بگیرد.

وی افزود: فرصت ایجاد شده در دوران كرونایی برای هرمزگان این بود كه تلاش كنیم كمبودها و خلاهایی كه در استان هرمزگان به ویژه در بحث بهداشت و درمان وجود دارد شناسایی و رفع و رجوع كنیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح كرد: در حوزه افزایش زیرساخت های بهداشتی و درمانی، تكمیل تجهیزات خوشبختانه در چند سال اخیر اقدامات خوبی انجام شده است اما كافی نیست و فاصله معناداری بین امكانات درمانی هرمزگان با دیگر استانهای برخوردار وجود دارد كه مردم را مجبور می كند برای پیگیری مسائل درمانی خود به استانهایی همچون فارس و یزد سفر كنند.

وی اضافه كرد: امكانات بهداشتی و درمانی هرمزگان تاكنون در مواقع بحران تست نشده بود و امسال با توجه به شرایط بدی كه در بحث كرونا وجود داشت موجب شد نقایص، كمبودها و نارسائی های بهداشت و درمان استان خود را نشان دهد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان همچنین خواستار تامین اعتبار و مصالح ساختمانی و تسریع در اجرای پروژه های درمانی هرمزگان شد.

حجت الاسلام عبادی زاده تاكید كرد: سلامت یك موضوع 4 وجهی است، یك بخش از آن سلامت جسم است اما 3 بخش آن سلامت اجتماعی، روانی و معنوی است كه به مقدار زیادی مغفول واقع شده است؛ بخشی از آن باید در سیاست های بهداشت و درمان مورد توجه قرار گیرد و بخشی دیگر در سیاست ها و برنامه های فرهنگی؛ امروز مشكلات روحی و روانی بیماران هم مطرح است؛ گزارشاتی كه به ما می رسد از بیمارستان ها حاكی از آن است كه خیلی از بیماران بر اثر استرس و مشكلات روحی و روانی خود را می بازند و نیاز است گروهی از مشاوران نیز در كنار بیماران كرونایی باشند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان خاطرنشان كرد: در بعضی از بیمارستان های هرمزگان وضعیت نامناسبی وجود دارد و انعكاس بیرونی آن می تواند آسیب بزند به زحمات كلیه كادر درمان كه انتظار داریم دستورات مقتضی در بحث رفع نواقص صادر شود.

انتهای پیام/9063
منبع خبر:
تابناک
   تاریخ: ۱۲:۳۷ - ۲۳/۰۴/۱۴۰۰   بازدید: ۲۰۳