دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳

پوشش بیمه ای یكی از ضروری ترین نیازهای افراد اوتیسم است
 
تهران - ایرنا- عضو هیات مدیره انجمن اتیسم ایران گفت: یكی از ضروری ترین نیازهای افراد اوتیسم و خانواده های آنان پوشش بیمه ای است، زیرا این افراد هزینه های بسیاری دارند و با پوشش بیمه ای می توان بخشی از هزینه ها را كاهش داد.
پوشش بیمه ای یكی از ضروری ترین نیازهای افراد اوتیسم است تهران - ایرنا- عضو هیات مدیره انجمن اتیسم ایران گفت: یكی از ضروری ترین نیازهای افراد اوتیسم و خانواده های آنان پوشش بیمه ای است، زیرا این افراد هزینه های بسیاری دارند و با پوشش بیمه ای می توان بخشی از هزینه ها را كاهش داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان بیمه سلامت، سید فوآد محمدی افزود: اوتیسم متوقف نمی شود و روند درمانی طولانی مدتی دارد و هزینه های مربوطه همواره بر دوش خانواده است و اهمیت این كه بیمه ها به هزینه های اوتیسم بپردازند بسیار زیاد است.

وی اظهار داشت: در زمینه بیمه های تكمیلی نیز نیاز داریم كه شركت های بیمه ای حمایت كنند. برخی از داروهایی كه برای افراد اوتیسم تجویز می شود، قیمت های بالایی دارند و موضوع بیمه تكمیلی در این زمینه اهمیت دارد. بیمه یكی از مسائل بسیار حیاتی برای این افراد محسوب می شود.

محمدی ادامه داد: كمك های سازمان بیمه سلامت در زمینه حمایت از افراد اوتیسم جای قدردانی دارد. مدیرعامل و معاونان سازمان بیمه سلامت در این زمینه از این بیماران حمایت های مناسبی انجام دادند و توجه ویژه ای به این افراد شد.

به گفته وی، همچنین در این زمینه پیشنهاداتی از طرف انجمن اوتیسم به سازمان بیمه سلامت ارائه شد كه مورد موافقت قرار گرفت و امیدواریم در آینده بتوانیم تفاهم نامه های بیشتری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و سازمان بیمه سلامت برای حمایت بیشتر از افراد اوتیسم داشته باشیم و حمایت مناسبی كه از این افراد انجام شده، ادامه دار باشد.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت تقریبا یك درصد از مردم جهان مبتلا به اوتیسم هستند. با توجه به مطالعات انجام شده در ایران نیز حدود 600 تا 800 هزار نفر مبتلا به اوتیسم داریم كه از این تعداد تاكنون 30 هزار نفر در كشور شناسایی شده اند.

اوتیسم یك اختلال عصبی است كه منجر به نارسایی های مغزی می شود و در مسیر تحول كودك به وقوع می پیوندد. وجه مشخصه این نارسایی تاخیر یا انحراف در رشد مهارت های اجتماعی، شناختی، ارتباط كلامی و غیر كلامی، رفتارها، علایق خاص و تكراری است، كودكان مبتلا به اوتیسم مشكلات ارتباطی دارند و از درك احساسات یا تفكرات سایرین عاجز هستند.

این اختلال هیچ محدودیت نژادی، قومی یا اجتماعی ندارد، میزان درآمد خانواده، سبك زندگی یا تحصیلات نیز بر كودكان مبتلا به اوتیسم هیچ تأثیری ندارد.

اوتیسم در هیچ جای دنیا درمان قطعی ندارد زیرا هنوز در دنیا مشخص نشده است كه چرا یك كودك به این اختلال مبتلا می شود اما روش های بهبود و جلوگیری از گسترش این اختلال در فرد از طریق خدمات توانبخشی، مشاوره ای، مددكاری و غیره قابل وصول است.

برچسب ها
- اوتیسم
- بیماری
- بهداشت و سلامت
منبع خبر:
ایرنا
   تاریخ: ۱۴:۰۱ - ۲۶/۰۴/۱۴۰۰   بازدید: ۲۳۹