دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳

32 پایگاه سنجش سلامت نوآموزان در البرز فعال شد
 
البرز - مدیر كل آموزش و پرورش استان البرز گفت :32 پایگاه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از چهارم تیرماه جاری در سراسر استان دایر و آماده پذیرش نوآموزان است.
32 پایگاه سنجش سلامت نوآموزان در البرز فعال شد البرز - مدیر كل آموزش و پرورش استان البرز گفت :32 پایگاه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از چهارم تیرماه جاری در سراسر استان دایر و آماده پذیرش نوآموزان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت ظهر سه شنبه در جلسه ستاد سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان، پیش دبستانی و دانش آموزان با نیازهای ویژه، در سالن جلسات با حضور فشنی معاون فنی دانشگاه علوم پزشكی، هادیان كارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه علوم پزشكی، سپهوند معاونت توانبخشی بهزیستی، كشاورز رئیس اداره استثنایی و جمعی از معاونین و رؤسای ادارات برگزار شد اظهار داشت:

سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان از ضرورت و اهمیت ویژه ای برخوردار است و لازم است در این خصوص دقت و پیگیری مجدانه ای صورت گیرد. وی ادامه داد: كاری كه اداره استثنایی انجام می دهد كار بسیار مهمی برای دانش آموزان و اولیا می باشد.

وی تاكید كرد: دانشگاه علوم پزشكی و بهزیستی همیشه همراه و همدل با آموزش و پرورش در سلامت دانش آموزان نقش بسزای ایفا كردند.

مدیر كل افزود: طرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان از 4 تیر شروع می شود و تا پایان تابستان ادامه می یابد.

علی حجرگشت اظهار داشت: امسال طرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان با فعالیت 32 پایگاه در استان اجرا می شود.

حجرگشت ادامه داد: در سال تحصیلی جدید انتظار است سنجش بصورت صد در صدی در استان صورت پذیرد.

در ادامه رئیس اداره استثنایی ضمن تشكر از همه ی همكاران، دانشگاه علوم پزشكی و بهزیستی افزود: هزینه سنجش دانش آموز 60 هزار تومان است.

عباس كشاورز گفت: در این طرح بینایی، شنوایی، سلامت جسمی و ذهنی دانش آموزان بدو ورود به مدرسه بررسی می شود و در صورت مشكل در مرحله اول دانش آموزان به مرحله تخصصی معرفی می شوند.

وی با بیان اینكه اجرای طرح سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان الزامی و ضروری است، گفت: فعالیت كارشناسان در این حوزه همانند خشتی است كه اگر اشتباه نهاده شود مسیر زندگی یك فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

عباس كشاورز متذكر شد: تشخیص و شناسایی به موقع نارسایی های جسمی، كمك به بهبود كیفی آموزش، ارزیابی وضعیت ذهنی كودكان بدو ورود به دبستان و كنترل برخی از عوامل مؤثر بر افت تحصیلی از اهداف اصلی اجرای طرح سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان است.

كشاورز اظهار داشت: نوآموزان بدو ورود به دبستان پس از ثبت نام در مدرسه ونوبت گیری، به مراكز بهداشتی جهت انجام واكسیناسیون مراجعه نمایند.

رئیس اداره استثنایی به منظور سلامت نوآموزان دبستان و پیش دبستان كارگروهی جهت بررسی وضعیت پایگاه های سنجش، قبل از شروع برنامه سنجش تشكیل گردیده و از پایگاه ها بازدید به عمل می آید

این مقام مسئول با اشاره به اینكه ترك تحصیل دانش آموزان در دوره ابتدایی پیام های منفی جامعه را در پی دارد، یادآور شد: عدم شناسایی و توجه به مشكلات جسمی و ذهنی كودكان می تواند سلامت كودكان را به مخاطره بیندازد، و همچنین عدم سنجش سلامت دانش آموزان بدو ورود به دبستان سبب ایجاد مشكلات تحصیلی و رفتاری برای دانش آموزان می شود و یكی از دلایل ترك تحصیل در این دوره عدم سنجش یا سنجش ناصحیح دانش آموز بوده است.

وی با بیان اینكه كارشناس پایگاه سنجش در نظر داشته باشند كه احترام به مردم در اولویت كاری خود داشته باشند تصریح كرد: اگر دانش آموزی بر اساس معیار نیاز به آموزش ویژه داشت سعی كنید اعتماد خانواده ها را جلب كنید و در صورت ناملایمات بابت این قضیه با رفتاری دلسوزانه آنها را هدایت كنید.

رئیس اداره استثنایی البرز گفت: در این زمینه نیاز است مردم با آگاهی بیشتری با موضوع روبرو شوند و با استفاده از اطلاع رسانی وسیع در سطح استان، آگاهی آنان ارتقا داده شود.

عباس كشاورز افزود: با توجه به آمار استان در سال گذشته پیش بینی می شود؛ امسال بیش از 50000 نفر نوآموز دبستان و پیش بینی نو آموزان پیش دبستان می باشد.

رئیس اداره استثنایی گفت: تعداد دانش آموزان مورد پذیرش روزانه در پایگاه الف 36-33 نفر و در پایگاه نوع ب 24-22 نفر می باشد.

عباس كشاورز مدارك و شرایط مورد نیاز جهت انجام سنجش در پایگاه را بدین شرح اعلام كرد: شناسنامه دانش آموز و والدین، كارت واكسیناسیون تكمیل شده، یك قطعه 43 است.

عباس كشاورز افزود: سن نوآموزان بدو ورود به دبستان در نیمه دوم 94و نیمه اول 95 می باشد. وی ادامه داد: سن نو آموزان پیش دبستان نیمه دوم 95 و نیمه اول 96 می باشد.

كشاورز در مورد فرآیند ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش ارزیابی داوطلبین جهش تحصیلی پایه های اول، دوم، سوم و چهارم ابتدایی و چند پایه ابتدایی گفت: ابتدا درخواست ولی دانش آموز مبنی بر تقاضای جهش به همراه كارنامه های پایه ی فعلی و پایه های قبل (با سطح پیشرفت خیلی خوب به استثنای دروس تربیت بدنی و وضعیت تربیتی)،توسط مدیر مدرسه دریافت گردد. سپس موارد فوق در شورای مدرسه بررسی و در صورت داشتن شرایط مد نظر تأیید گردد.

در ادامه موارد تأیید شده به كمیسیون خاص منطقه جهت صدور مجوز شركت دانش آموز در آزمون هوشی / روانی جهش ارسال گردد.
ودر صورت تأیید در كمیسیون منطقه، مدیر در سامانه سیدا از بخش عملیات ضمن سال گزینه ی لیست كلاس و ورود نتایج را انتخاب نماید بعد وارد بخش ثبت مجوزهای دانش آموز شده و وگزینه ایجاد را انتخاب و نسبت به ثبت مجوز دانش آموز و بار گذاری آن اقدام نماید.
منبع خبر:
خبرگزاری مهر
   تاریخ: ۱۷:۲۳ - ۱۷/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۱۳۱