دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳

تشخیص و مداخله زودهنگام، عامل اصلی موفقیت كودكان ناشنوا و كم شنواست
 
مترجم كتاب "زندگی با كم شنوایی" در مراسم رونمایی از این كتاب:

تشخیص و مداخله زودهنگام، عامل اصلی موفقیت كودكان ناشنوا و كم شنواست

" گیتا موللی " عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مترجم كتاب "زندگی با كم شنوایی"، در مراسم رونمایی از این كتاب در كافه كتاب دانشگاه، و در جمع اساتید، دانشجویان، و مدعوین از انجمن ها و تشكل های حامی افراد دارای معلولیت، گفت: تشخیص و مداخله زودهنگام، عامل اصلی موفقیت كودكان ناشنوا و كم شنواست.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، مترجم كتاب " زندگی با كم شنوایی "، در جمع مدعوین از انجمن های پروانه ها، احیای شنوایی، خانواده ناشنوایان، محاش، زبان اشاره، گفتاردرمانی، كانون ناشنوایان، متولیان حوزه استثنایی وزارت آموزش و پرورش و مسئولان حوزه كتاب و مدیریت اطلاع رسانی پزشكی و منابع علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از آقای قهرمان پور ناشر كتاب و انجمن های مرتبط با كم شنوایی و ناشنوایی تشكر ویژه كرد.

وی همچنین افزود: در طول سالیانی كه تمام عمر علمی خود را در دانشگاه سپری كردم، همیشه تلاش ها و هدفم ارائه خدمات به جامعه هدف ناشنوایان از نوزادان تا بزرگسالان بوده است و همیشه از حمایت افراد فعال در این حوزه برخوردار بودم.

دكتر موللی اظهار داشت: كتاب " زندگی با كم شنوایی " بعنوان پنجاه و دومین كتاب در كنار سایر كتب را از كشورهای مختلف و با هدف خاصی كه به رفع نیاز افراد در این زمینه می انجامد، تهیه كردم و مفتخرم كه تا كنون اهدای كتاب برای انجمن های مختلف كم شنوایی و ناشنوایی داشتم .

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح كرد: كتاب " زندگی با كم شنوایی "، بیشتر با هدف كمك به افراد كم شنوا و ناشنوا برای زندگی بهتر نوشته شده است.

دكتر موللی افزود: حدود هفت سال طول می كشد تا فردی كه در بزرگسالی دچار ناشنوایی می شود به دنبال پیدا كردن كمك و راه حلی برای مشكل باشد و این مساله حاكی از آن است كه كم شنوایی و ناشنوایی معلولیت پنهان است، شما در ظاهر فرد چیزی نمی بینید ولی فرد، درگیر تاثیرات معلولیت است كه اگر آگاهی درست نباشد، بسیار آسیب زننده هستند و به همین دلیل باعث افتخار است كه تمام تلاشم برای آگاهی بخشی به این جامعه و از طریق كتاب ها، بروشور، پوستر، گروه های آنلاین با شبكه های اجتماعی و ... بوده است كه با كمك عزیزانی كه در این حوزه موثر بودند، امكانپذیر شده است.

عضو هیئت علمی گروه روانشناسی استثنایی همچنین گفت: كتاب "زندگی با كم شنوایی"، كتابی است كه باید در هر كلینیك شنوایی باشد، و استفاده از آن بعد از هر تجویز سمعك، لازم است و افرادی كه ناشنوا به دنیا آمدند و بزرگسال هستند نیز می توانند از آن بهره مند بشوند.

دكتر موللی افزود: براساس تحقیقات، عامل اصلی موفقیت كودكان ناشنوا و كم شنوا، تشخیص و مداخله زودهنگام (از بدو تولد) است و نوع روش ارتباطی كودك ناشنوا و كم شنوا براساس نیازهای او و" به انتخاب خانواده " است. هیچ روش آموزشی یا ارتباطی مزیتی بر دیگر روشها ندارد، منظور ، زبان اشاره یا زبان گفتاری یا هر دو است، آنچه مهم است، "زمان مداخله " است كه هر چه زودتر، تشخیص و ارائه خدمات توانبخشی انجام شود، در موفقیت كودك و روند توانبخشی تاثیرگذار خواهد بود.

گفتنی است؛ كتاب "زندگی با كم شنوایی"، به فرد كم شنوا یا ناشنوا می آموزد كه چطور در سینما و تئاتر بشنود، چطور سفر برود، چطور در بیمارستان و سرای سالمندان با ناشنوایی سر كند و در واقع چطور زندگی بهتری داشته باشد و از امكانات استفاده كند.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور
   تاریخ: ۰۹:۲۴ - ۲۴/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۱۷۱