دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳

وب دا - معاون درمان وزیر بهداشت: قصد اجرای برنامه هایی برای گسترش توانبخشی در كشور را داریم
 
دكتر سعید كریمی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی روز یكشنبه ضمن بازدید از بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: طبق دستور وزیر بهداشت در حال برنامه ریزی در حوزه توانبخشی هستیم و قصد انجام اقدامات مناسب در این زمینه و گسترش توانبخشی را داریم.
در بازدید معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از بیمارستان توانبخشی رفیده، مطرح شد؛ معاون درمان وزیر بهداشت: قصد اجرای برنامه هایی برای گسترش توانبخشی در كشور را داریم
دكتر سعید كریمی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی روز یكشنبه ضمن بازدید از بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: طبق دستور وزیر بهداشت در حال برنامه ریزی در حوزه توانبخشی هستیم و قصد انجام اقدامات مناسب در این زمینه و گسترش توانبخشی را داریم.

معاون درمان وزیر بهداشت: قصد اجرای برنامه هایی برای گسترش توانبخشی در كشور را داریم

به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی بیمارستان رفیده، معاون درمان وزارت بهداشت در جمع مسئولان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و بیمارستان توانبخشی رفیده افزود: تنها بیمارستان توانبخشی رفیده با 100 تخت نمی تواند به كل كشور خدمات توانبخشی ارائه دهد و به همین دلیل قصد اجرای برنامه هایی در زمینه گسترش توانبخشی را داریم تا بتوانیم به كل كشور خدمات ارائه دهیم.

دكتر كریمی افزود: باید در بیمارستان های عمومی، تخت هایی برای بیماران توانبخشی اختصاص دهیم تا این بیماران كه اكثرا در صف طولانی بستری در بیمارستان رفیده قرار می گیرند، به موقع بتوانند از خدمات توانبخشی استفاده كنند و زمان طلایی برای بهبودی را از دست ندهند.

وی در ادامه حضور در بیمارستان توانبخشی رفیده و بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان ، اظهار داشت: « به بیمارستان های زیادی سر زدیم اما بیمارستان رفیده جزو اندك بیمارستان هایی است كه یك نفر ناراضی هم ندارد و هنگام صحبت با بیماران، همه از روند درمان و پیشرفت خود رضایت دارند. »

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، راه های گسترش حوزه توانبخشی را بیان داشت

دكتر حمیدرضا خانكه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این بازدید گفت: حوزه توانبخشی در كشور ما مغفول مانده است و با توجه به داشتن جمعیت 17 درصدی معلول در جامعه، نحوه زندگی و كمبود فعالیت های روزانه افراد، حوادث و سوانح ترافیكی و روند افزایشی سالمند شدن جامعه، نیاز به خدمات توانبخشی به طور خاص در جامعه احساس می شود كه باید توجه ویژه ای به این حوزه صورت گیرد.

وی در ادامه به راه حل های موجود برای توجه به حوزه توانبخشی اشاره كرد و افزود: « اختصاص تخت های توانبخشی در بیمارستان های عمومی برای بیماران توانبخشی، تاسیس دانشكده های توانبخشی در نقاط مختلف كشور، تقویت سنجه های اعتباربخشی توانبخشی در ارزیابی های وزارت بهداشت، دایر كردن مركز توانبخشی و سلامت اجتماعی زیر نظر وزیر بهداشت كه نقش سیاست گذاری در حوزه توانبخشی را بر عهده داشته باشد و تجهیز و به روز كردن تجهیزات توانبخشی »، از جمله مواردی است كه می توان برای گسترش حوزه توانبخشی انجام داد.

دكتر خانكه همچنین به معاون درمان وزارت بهداشت پیشنهاد داد: ارزیابی و اعتباربخشی مراكز توانبخشی تهران برای مدت حداقل یك سال به عهده دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی باشد تا این دانشگاه به عنوان متولی توانبخشی و سلامت اجتماعی با معیارهای مختص حوزه توانبخشی، ارزیابی ها را انجام دهد، كه با استقبال معاون وزارت بهداشت روبه رو شد.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: شاهی – نعیمی پور
منبع خبر:
وب دا
   تاریخ: ۱۰:۲۶ - ۱۵/۰۴/۱۴۰۱   بازدید: ۱۳۲