دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳

انتخاب دبیران بورد تخصصی كشور از میان اساتید این دانشگاه، از شاخصه های مرجعیت دانشگاه است
 
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

انتخاب دبیران بورد تخصصی كشور از میان اساتید این دانشگاه، از شاخصه های مرجعیت دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: انتخاب پنج تن از اعضای هیات علمی این دانشگاه، به عنوان دبیران بوردهای تخصصی وزارت بهداشت، از شاخصه های مرجعیت این دانشگاه و گامی به سوی توسعه حوزه های تخصصی توانبخشی و سلامت اجتماعی است .

دكتر حمیدرضا خانكه در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از این موضوع ، افزود: دانشگاه در حوزه های مختلف مرجع است، یكی از شاخصهای مرجعیت این است كه دبیران بوردهای تخصصی وزارت بهداشت از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی انتخاب شدند، در حوزه كار درمانی دكتر سید علی حسینی از افتخارات دانشگاه، در حوزه ژنتیك دكتر خرم خورشید در سطح ملی، در حوزه ارتوپدی فنی دكتر بهرامی زاده همكار جوان و توانمند، و در حوزه گفتاردرمانی خانم دكتر یادگاری از افراد تاثیر گذار هستند و در حوزه سلامت در حوادث و بلایا نیز اینجانب انتخاب شده ام كه این مهم ظرفیت خوبی برای مرجعیت دانشگاه و فرصتی برای اعضای هیات علمی در حوزه های مختلف است .

وی در ادامه اظهار داشت: انتخاب پنج تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از دبیران بورد تخصصی وزارت بهداشت با توجه به حساسیت شخص وزیر بهداشت در جایگاه های علمی افراد و سایر ملاحظات مقام عالی وزارت، بیانگر این مهم است كه این افراد می توانند هدایت كننده علمی در رشته تخصصی خودشان باشند .

دكتر خانكه ابراز امیدواری كرد، در رشته هایی كه دبیران بورد تخصصی انتخاب شده اند، شاهد شكوفایی و توسعه حوزه های تخصصی در سطح ملی باشیم و دانشگاه بتواند در ادامه مسیر، مرجعیت خود را حفظ نماید و در حوزه های دیگر این مرجعیت را به اثبات برساند .

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: امید است كه با انتخاب دبیران بورد در حوزه های دیگر نیز با هدایت علمی از طریق بورد تخصصی و طرق دیگر، متفاوت بودن، تاثیرگذاری و شایستگی دانشگاه را به اثبات برسانیم و محصول تمام این موارد این است كه شاهد آموزش بهتر، تولید شواهد علمی موثرتر و تاثیر بر زندگی مردم و مخاطبین مانند معلولین، سالمندان، افراد با محدودیت، بیماران روانی، مردمان ناشی از حوادث و بلایا كه از محروم ترین اقشار هستند، باشیم و خدمات بهتری ارائه دهیم .

دبیر بورد تخصصی رشته سلامت در حوادث و بلایا گفت: به گروه های آموزشی توصیه شده، در خصوص محصولاتی كه توسط دانشجویان تحصیلات تكمیلی و اساتید منجر به تولید محصول موثر و خلاصه های سیاستی می شود، تلاش كنند.

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در حال حاضر مرجعیت خود را در زمینه توانبخشی، سلامت اجتماعی، سلامت روان و حوادث و بلایا به دست آورده و شناخته شده است .

راه اندازی دانشكده های سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی

رئیس دانشگاه از مصوبه شورای دانشگاه مبنی بر راه اندازی دانشكده های سلامت اجتماعی، سلامت روان و علوم توانبخشی گفت و تصریح كرد: یعنی به نوعی در فرایندها و فعالیتهای استادان، متمركز و در نهایت، تولیدات علمی، محصول محور می شود و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری، باید محصول دانش ما، فناوری و تجهیزات فنی باشد كه بتواند اشتغال ایجاد كند .

وی افزود: حوزه معاونت تحقیقات نیز ماموریت دارد كه پژوهشكده سلامت اجتماعی و پژوهشكده سیاستگذاری توانبخشی را راه اندازی نماید.

دكتر خانكه گفت: از گروه ها و مراكز تحقیقاتی دانشگاه انتظار می رود كه در جهت تولید محصولی كه اشتغال، ثروت و سرمایه ایجاد می كند، تلاش كنند و هر چند كه در حوزه های توانبخشی، سالمندی، ژنتیك، حوادث و بلایا، و سلامت روان، محدودیت های زیادی داریم، اما بازار بزرگی پیش روی ماست.

وی افزود: در كشور ما 30 میلیون نفر نیازمند خدمات توانبخشی هستند و 25 درصد جمعیت از تجهیزات توانبخشی استفاده می كنند، بنابراین بازار بسیار بزرگی در داخل و كشورهای منطقه پیش روی ماست و اگر اساتید، دانشگاهیان و نخبگان به سمت تولید دانش محصول محور حركت كنند، برای كشور حائز اهمیت است و شاهد گره گشایی بخش عظیمی از مشكلات و رفع نیاز جامعه هدف خواهیم بود.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور
   تاریخ: ۲۱:۰۱ - ۲۵/۰۴/۱۴۰۱   بازدید: ۱۳۹