دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳

ساماندهی بیش از 2 هزار زن در مراكز امن بهزیستی استان اردبیل
 
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل با اشاره به اینكه خانه های امن مكانی برای اسكان موقت زنان در معرض خشونت است، گفت: بیش از 2 هزار زن در معرض خشونت های خانگی به همراه فرزندانشان در مراكز امن بهزیستی استان اردبیل اسكان داده شده است.
ساماندهی بیش از 2 هزار زن در مراكز امن بهزیستی استان اردبیل خسرو امیدوار 6 آذر باتشریح اقدامات بهزیستی استان در قبال زنان تحت خشونت های خانگی اظهار كرد: خانه های امن را مكانی برای اسكان موقت زنان در معرض خشونت است به طوری كه این زنان طی اقامت در این مكان از امكانات و خدمات تخصصی فردی، خانوادگی و اجتماعی در راستای رفع مساله خشونت و آسیب های وارد شده به صورت رایگان بهره مند می شوند.

وی ادامه داد: مراكز كاملا تخصصی به نام خانه های امن بهزیستی به صورت دولتی از سال 1378 و غیردولتی از اواخر سال 1397 ویژه نگهداری شبانه روزی موقت و ساماندهی زنان تحت خشونت های خانگی زیرنظر بهزیستی استان راه اندازی شده است.

به گفته امیدوار به محض مشاهده هرگونه خشونت علیه زنان و همسرآزاری با خط تلفن رایگان 123 تماس بگیرند ، این خط به صورت شبانه روزی پاسخگوی تمامی تماس گیرندگان در استان است.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل اضافه كرد: در حال حاضر در استان اردبیل 6 مركز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی بصورت روزانه ، چهار واحد بصورت شبانه روزی ، 2 واحد بصورت غیردولتی در خصوص مددكاری، مشاوره حقوقی و روانشناسی مرتكبین خشونت و خشونت دیدگان فعالیت دارند.

وی ادامه داد: به محض تماس به كارشناسان بهزیستی، موضوع بلافاصله به تیم خدمات سیار اورژانس اجتماعی شهرستان مربوطه گزارش می شود و این تیم تخصصی با رعایت اصل رازداری حرفه ای، در موارد گزارش شده مداخله كرده و تا زمان تامین امنیت روانی و سلامت زنان پیگیری های لازم را انجام می دهد.

امیدوار همچنین اضافه كرد: حمایت و توانمندسازی زنان و دخترانی كه در معرض خشونت قرار دارند و یا مورد خشونت واقع شده اند ، تامین محل امن جهت زنان در معرض خشونت یا خشونت دیده و فرزندان آنها ، مداخله در مشكل یا وضعیت فرد خشونت دیده یا در معرض خشونت ، ارتقای توانمندی زنان در معرض خشونت و خشونت دیده و خانواده هایشان ، شناسایی سایر آسیب های اجتماعی مرتبط با خشونت علیه زنان و مداخله در جهت كنترل و یا رفع آنها ، اطلاع رسانی و آگاه سازی عمومی در رابطه با خشونت علیه زنان، نشانه ها و راهكارها و برگزاری كلاس های آموزشی با هدف ارتقای مهارت های زندگی ، ارتباطی ، فنی و شغلی را از خدمات ارائه شده به این قشر دانست.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۱۲:۳۷ - ۰۶/۰۹/۱۴۰۱   بازدید: ۱۷۴