دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، می تواند پیشرو در حوزه تولیدات علمی و ترجمان دانش باشد
 
رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کرد:

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، می تواند پیشرو در حوزه تولیدات علمی و ترجمان دانش باشد

رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، ضمن بازدید از واحدهای متناظر در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام کرد: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، می تواند دانشگاه پیشرو در حوزه تولیدات علمی و ترجمان دانش باشد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و مسئولان مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی این وزارت ضمن بازدید از واحدهای متناظر در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با شرکت در نشست مشترک با معاون تحقیقات و مسئولان مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، در خصوص اهداف و برنامه های مشترک به تبادل نظر پرداختند.

دکتر مسعود محمدی، رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، طی سخنانی در این نشست، گفت: کتابخانه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان یکی از کتابخانه های با عملکرد مطلوب، سوابق خوبی در حوزه اطلاع رسانی پزشکی دارد.

وی افزود: پیرو سلسه بازدید های حضوری که در دستور کار ما در مرکز توسعه و معاونت تحقیقات وزارت بهداشت قرار دارد، این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه انتخاب شد که فعالیت همکاران را ارزیابی کرده و ضمن قدردانی از تلاش های همکاران این دانشگاه، سایر ملاحظات را بررسی کرده و با تعامل و هم اندیشی، فرآیندهای بهتری را تبیین کنیم.

رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی همچنین گفت: در برنامه امروز، شاهد انضباط خوبی در جریان کارها بودیم، اما برای بهبود کار و با توجه به اینکه در آینده، داشتن برنامه اختصاصی از ضروریات معاونت تحقیقات است، پیشنهاداتی در زمینه تغییر نقش عملکردی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی مطرح، و بر توسعه نقش کتابداران به مشاوران اطلاعات بالینی و پژوهشی، و ضرورت فراهم آوری بسترهای تحقق این نقش ها و توانمندسازی کتابداران در دانشگاه تاکید می شود.

وی افزود: کتابداران دانشگاه، صرفا" امانت دهنده و گرداننده کتابخانه نباشند، بلکه به عنوان متخصص و یا مشاور اطلاعات علمی در سطوح مختلف آموزشی، پژوهشی، درمانی و ... ایفای نقش کنند و همچنین کتابخانه، از تعریف سنتی خودش خارج شود، به صورت یک مرکز اطلاع رسانی پویا شناخته شود و در فراهم آوری منابع، در الکترونیکی سازی منابع، دسترسی ها و بحث مشاوره های علمی، تحقیقاتی و بالینی که به طور ویژه این سه حوزه برای ما مهم است، شاهد تغییر نقش باشیم .

دکتر محمدی در این نشست، گزارشی از اقداماتی که برای بهبود کتابخانه های دانشگاهی در سطح کشور انجام شده، مطرح نمود و ابراز امیدواری کرد: با اشتراک گذاشتن تجارب موفق از سوی گروه توسعه و هماهنگی اطلاع رسانی پزشکی و ارائه نظرات و بازخورد نظرات کارکنان، شاهد نتایج مطلوب باشیم .

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور
   تاریخ: ۰۹:۲۱ - ۱۲/۰۲/۱۴۰۲   بازدید: ۳۳۷